עפעפיים נפוחים ומגרדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים נפוחים ומגרדים
    מיטל לגזיאל
    21/09/2010

שלום, יש לי נפיחות בעפעפים קרוב לריסים (בפס העליון והתחתון) ולאחר כמה ימים הנפיחות יורדת העור מתקלף ושוב חוזר חלילה. רופאת העיניים שהלכתי עליה נתנה לי משחת סטרואידים שמכאיבה לי בעיניים ולכן אני נמנעת מלשים אותה .. וטענה שאין לזה פיתרון. האם תוכלו לתת לי פתרון לבעיה או המלצה של רופא עיניים מומחה באזור המרכז
    אציין שאני לא מתאפרת ולא שמה קרמים בפנים כך שאין משהו ספציפי ששיניתי שקשור לעניין...
    תודה מראש וחג שמח
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים נפוחים ומגרדים

הוספת תגובה

• קומפרסים עם מים חמים אמור לעזור

אחד
    21/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

ד``ר יורם שוחט
    21/09/2010

קרוב לודאי מדובר בדלקת העפעפיים או בהפרעה בבלוטות שנמצאות בעפעפיים. הטיפול מבוסס על חימום מקומי ושמירה על היגיינת העפעפיים באמצעות תכשירים שונים. לפעמים יש צורך גם באנטיביוטיקה. פני לרופא עיניים להסבר והמלצה על טיפול. אי אפשר להמליץ על רופא מסוים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו