הפרדות רישתית - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות רישתית - דחוף
    אתי
    25/09/2010

אני בת 60 + , בריאה, לא לוקחת תרופות כלל. כבר מספר שנים יש לי תקופות של "עכבישים" בשתי העיניים. לא נמצא כלום בבדיקה של רופא עיניים לפני שנה וחצי. השבוע, בשני אירועים שונים, היה לי הבזק אור כמו ברק אופקי בשתי העיניים לשניה קצרה. יש לי תור לרופא בעוד שבועיים. האם אני לא מפסידה זמן יקר? אני דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדות רישתית - דחוף

הוספת תגובה

• לאתי

ד``ר יורם שוחט
    26/09/2010

ראיה של הבזקי אור דורשת בדיקה בהקדם. קיימות אפשרויות להבדק על ידי רופא עיניים בדחיפות מבלי לחכות לתור מתוכנן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות??

אתי
    26/09/2010

תודה על תשובתך המהירה.
    למי לפנות אחרי הבזקי אור?
    לחדר מיון?
    לרופא משפחה?
    לרופא עיניים ויקבלו אותי בלי הפניה ובלי תור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתי

ד``ר יורם שוחט
    26/09/2010

פני לרופא העיניים ודווחי על ראית הבזקים. מכיוון שזה מוגדר כמקרה דחוף הוא אמור לבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו