אדמומיות מתמשכת בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות מתמשכת בעיניים
    טי
    04/11/2010

האדמומיות מופיעה ב2 העיניים, אבל הצורה הרבה יותר בולטת באחת מהן. נמשך כבר כ-3 חודשים ללא שיפור ממשי. החמרה במצב של מזג אוויר יבש.
    האדמומיות מתבטאת בנימים בעין שיותר נראים מתמיד.
    הייתי כבר אצל 3 רופאים במהלך ה3 חודשים.
    אחד קבע שזו סתם אלרגיה.
    רופאה שניה קבעה שזו דלקת ונתנה טיפות לשבוע. ולהפסיק עם האיפור ועדשות. לאחר סיום השימוש בטיפות האדמומיות חזרה. חזרתי לאותה רופאה והיא נתנה את אותן טיפות לשבוע נוסף. שוב האדמומיות חזרה לאחר סיום השימוש בטיפות.
    לאחר כחודש נוסף פניתי לרופא שלישי שקבע שזה או משימוש בעדשות (אני משתמשת בעדשות מגע רכות בערך אחת לחודש לפרק זמן של כמה שעות בלבד), או תוצאה של קרינת השמש, נזקים מצטברים (בדומה לנק' חן/נמשים על העור), ולכן אין שום פתרון לתופעה וזה לא יעבור לדבריו. שימוש בטיפות "מלבינות" יכול להפחית את האדמומיות לשעה-שעתיים וזהו.

האם כל זה נשמע הגיוני?
    יכול להיות שיש פתרון לבעיה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות מתמשכת בעיניים

הוספת תגובה

• אדמומיות מתמשכת בעיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    05/11/2010

הבעייה שלך מורכבת. לדעתי ברת טיפול צריך בדיקה לפני חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ללכת לרופא רביעי?

טי
    05/11/2010

הייתי אצל 3 רופאים שונים בפרק זמן של כ-3 חודשים, וקיבלתי 3 חוות דעת שונות. לנסות רופא רביעי ולהחזיק אצבעות שהוא באמת ידע מה יש לי, וגם איך לפתור את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ללכת לרופא רביעי? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/11/2010

יתכן מאד שמדובר ביובש. אם טיפות להרטבה (דמעות מלאכותיות) יביאו להקלה אפשר להשתמש בהן לתקופה ארוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו