קוצר ראיה גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוצר ראיה גבוה
    אלקסנדרה
    07/11/2010

שלום אני בת 23 ויש לי קוצר ראייה מאוד גבוה ומספרים מכובדים העניין הזה מטריד אותי ולפעמים מפריע לי כשאני לא רואה טוב . אני מרכיבה עדשות מגע בערך 6 שנים ,המספרים שלי הם 12 ו 10 .אני עדיין לא מצליחה לראות 6 על 6 , הלכתי כבר לשתי חברות להסרת משקפיים בלייזר והם אמרו שאני לא מתאימה לניתוח וחברה אחת הציעה לי תוכנה של תרגול לשיפור הראייה ..אני האמת מבולבלת והעניין הזה מציק לי מאוד ..אני רוצה לראות טוב ולהגיע למצב ראייה טובה ..האם יש מצב לשיפור משמעותי במצב שלי ...אני מאוד מודאגת למצבי ..ומפחדת להחמרה נוספת ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוצר ראיה גבוה

הוספת תגובה

• קוצר ראיה גבוה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    07/11/2010

אין זה נדיר שאנשים הסובלים מקוצר ראיה גבוה לא מגיעים לראיה של 6/6, גם עם עדשות או משקפיים. על פי החוק, לנהיגה ברכב מספיקה ראיה של 6/12. כלומר, גם ראיה פחותה מ-6/6 מאפשרת תפקוד מלא, ואין להתייחס לחדות ראיה של 6/6 כאל מטרה שחייבים להשיג.

פני לרופא עיניים לבדיקה יסודית. שאלי אותו את כל השאלות וספרי לו על הפחדים שלך. על פי ממצאי הבדיקה הוא יוכל לתת תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו