שימוש בעדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בעדשות מגע
    עינת
    02/12/2007

תוכן: שלום רב ,
    אני התחלתי בחודשיים האחרונים להרכיב עדשות מגע חודשיות
    לפני כן הייתי מרכיבה יומיות פה ושם לא באופן קבוע
    בתקופה האחרונה שכן הרכבתי את החודשיות ,הרגשתי מצוין וגם הלכתי איתן מדי יום לעבודה ובמשך היום הסתדרתי טוב מאוד
    אתמול הלכתי לרופא עיניים לבדיקה כללית (לא שכאב לי משהו או הציק)
    והוא אמר לי מבדיקה של 2 דקות שאסור לי בשום פנים ואופן להרכיב עדשות רכות מכל סוג בכלל . רק עדשות קשות
    האמת שיכול להיות שיש לי קצת דלקת בעיןוקצת אדמומיות , אבל האם זה הגיוני שאסור לי באופן מוחלט עדשות רכות ??
    במיוחד שלא הרגשתי כאב כלשהוא בעין , נכנסתי לדיכאון מזה חבלז

אודה לעזרתכם
    רציתי להוסיף כי אין לי ממש אדמומיות ,אלא פסים אדומים בלבן של העין (נימים) ,והרבה פעמים זה קורה לי אחרי יום עבודה ,עייפות וכו.
    אני מאוד מוטרדת מהעיניין ,וזה מתסכל אותי
    לפחות אם תהיה אפשרות שאוכל להרכיב יומיות

שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בעדשות מגע

הוספת תגובה

• לעינת

ד``ר יורם שוחט
    03/12/2007

אני מניח שהרופא ראה בעינייך סימנים לכך שהעדשות שאת מרכיבה עלולות לגרום נזק לעיניים, גם אם את לא חשה עדיין בבעיה. אם את לא שלמה עם קביעתו פני לרופא אחר לשמוע דעה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    03/12/2007

יש סבירות גבוהה שפיתחת אי סבילות לעדשות מגע. סביר להניח שלא תסתדרי עם עדשות קשות. ולכן אם את לא רוצה משקפיים תשקלי ניתוח לייזר להסרת משקפיים. 50% מהמנותחים שלי יש להם אי סבילות לעדשות מגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו