מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל רב מבלפריטס,וטיפות הילו קומודרוברט19/12/2010
שלום רב
רופא העינים המליץ לי על טיפות הילו קומוד עקב יובש משני בעינים,האם מתאימות למצב זה ובמיוחד לעינים די רגישות?? ניסיתי היפו טירס וטיפות רפרש בקבוק ירוק,וסיילין כל מה שנגע לי בעין צרב לי מאד למס' שעות,היתכן שיש לי רגישות גבוהה או אלרגיה לחומרים בתמיסה?,האם תחושת יובש היא דבר שכיח למצב של בלפריטס,האם יש לזה נטייה להשתפר בהמשך? האם לניקוי העפעפים,אזור הריסים,והפנים יש בכלל משמעות או שמדובר בעצם רק בהגיינה כללית? אני נוטל אומגה 3 2 ליום,והרופא ציין שיש שיפור בתסמינים אבל הדלקת לא נעלמה,מה זה אומר בעצם?
בלילה יש יובש מציק ומאד לא נעים לעיתים בלילה העינים יבשות מדוע זה קורה?,הרופא המטפל ציין קשר למרכיב חיידקי עם סבואיירק דרמטיטטסס מה זה אומר,האם זה מסבך את הטיפול במצב? נסיתי גם אנטיביוטיקה כאבי בטן לא נעימים,משחת בלפמיד,ומשחת אריתומצין לפני השינה גרמו לי לאלרגיה עזה ועינים שרפו לי מאד,הרופא ציין רגישות לחומרים האקטיבים בתמיסות,אם כך מה מומלץ,לעשות במצב זה? זה החל לאחר דלקת עינים ויראלית,שטופלה בדקסאפרין,ודיאמטצין נעלמה,נמצא בלפריטס טופלתי במקסיטרול ללא שינוי,ואז הומלצה אנטיביוטיקה שלא ממש עשתה לי טוב
אודה לעזרה
רוברט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבל רב מבלפריטס,וטיפות הילו קומוד - תגובה
ד''ר יובל דומניץ20/12/2010צריך בדיקה מקיפה וטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?