כאבים ותחושות בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ותחושות בעין
    דני
    21/12/2010

שלום,

לפני כשבועיים חויתי כאבים חזקים בעין שמאלץ בצעתי בירורים אצל מספר רופאים כולל בדיקת שדה ראיה וביקור אצל נוירואופטלמולוג.כל הרופאים לא מצאו בעיה כלשהיא בעיניים. במהלך התקופה ביצעו אצלי פעמיים הרחבת אישונים הבפרש של כשבוע ביניהם.
    מאז הבדיקות אני חווה רגישות לאור. אני מרגיש כאילו אין סינון של האור ויש תחושה של דקירה (ואף מעין "חימום") בעיין שחשופה לאור הגבוה, כך שאחרי זמן מה של חשיפה לאור מתפתחים גם כאבים. יש לי תחושה שהאישונים לא חזרו לגמרי לגודלם.
    בנוסף יש לי קושי רב לעקוב אחרי תנועה כאשר אני רואה טלוויזיה או סרט, במיוחד כאשר מדובר על דמויות גדולות או ממרחק קרוב. אני מרגיש שהעין במצב מאומץ כל הזמן וישנם כאבים בעיניים בעקבות זאת (הכאבים בחזקים שהיו בעין שמאל עברו, כרגע).
    אני לא רואה אדמומיות משמעותית בעיניים אולם יש מספר נימים בולטים.

מה לדעתכם קורה כאן? האם אלו תופעות שנגרמו מהרחבת האישונים? מה לעשות?

תודה, דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ותחושות בעין

הוספת תגובה

• כאבים ותחושות בעין - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    21/12/2010

קשה לחוות דיעה בלי בדיקה. יתכן סוג של דלקת בעיניים ייתכן בעייה בעצב ראייה יש מגוון אפשרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו