זקוקה לעיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעיצה
    תמר
    07/12/2007

זו תקופה ארוכה שאני סובלת מבעייה בעיניים בעיקר בעין שמאל, יש לציין כי אין לי משקפי ראייה.
    יש לי מעין גוש קטנטן על העין, תחילה חשבתי שמדובר בקטרט (מקווה שכך כותבים), אך רופא אמר שלא וטיפל בי בטיפות בלבד.
    כעבור שנה ניגשתי שוב לרופאשכתב כך: "הפינגווקולה התקדמה לפטריגיום בעיקר בעין שמאל, ומציק ח"ר 6/10 בכל עין SC, עיניים גרויות, בעין שמאל חדירה של הפטריגיום כמ"מ וחצי לתוך הקרנית, Pterygium, peripheral,progressive - מופנית לניתוח"

אז ככה.... האם בעקבות הכתוב העניין מחייב ניתוח?, מהי רמת הסיכון שקיים בניתוח?, האם ניתן לבצע את הניתוח באופן פרטי? (אני קצינה בקבע והניתוח עתיד להתבצע על ידי רופא צבאי).

אשמח לקבל תשובה.

תודה ורק בריאות..

תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעיצה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    10/12/2007

הניתוח להסרת פטריגיום יחסית פשוט אך צריך לבצעו כך שיקטין אפשרות לחזרתו. בדרך כלל מנתחים כשפטריגיום עולה על הקרנית ומתקרב לכיוון האישון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

תמר
    10/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו