נקודות שחורות וריצודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות שחורות וריצודים
    קרן
    17/01/2011

שלום רב,
    בחודשיים וחצי האחרונות אני רואה נקודות שחורות כמו כתמים קטנים שזזים כאשר עדשות העין זזות ונקודה שחורה עיקרית בעין ימין (בעיקר באור). בנוסף חוויתי גם ריצודים מדי פעם, היום כבר אין לי אותם אבל הם כבר נעלמו וחזרו בעבר בחודשיים האחרונים.
    הייתי אצל רופאת עיניים פעמיים עם בדיקה להרחבת אישונים והיא אמרה שהכל תקין בעיניים. השאלה היא האם הבדיקה הזו מספיקה או שמא עלי ללכת למומחה. והאם היא כן ראתה שינויים בזוגית ולא אמרה ל?
    רציתי גם לציין שלקחתי איקאקלומין במשך החצי שנה האחרונה (שזה זמן רב מדי) האם יכול להיות קשר ביניהם?
    לתשובתכם אודה כי אני קצת לחוצה וכבר לא יודעת מה לעשות.
    תודה.
    קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות שחורות וריצודים

הוספת תגובה

• נקודות שחורות וריצודים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    19/01/2011

אם הרופאה קבעה, אחרי שתי בדיקות עם הרחבת אישונים, שאין בעיה, נראה שאת יכולה להיות שקטה.
    אין קשר לתרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    19/01/2011

ד"ר יורם שוחט תודה רבה על התשובה, עזרת לי מאד והרגעת אותי. תבורך.
    קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו