דלקת בעין וירידה בראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעין וירידה בראיה
    חגית
    05/02/2011

יש לי דלקת ויראלית שהתחילה מעין ימין ועכשיו עברה גם לעין שמאל (התחילה לפני שבוע בדיוק). טיפות עיניים אנטיביוטיות לא עזרו. הייתי אצל רופא עיניים (לפני שהדלקת התפשטה לעין השניה) והוא קבע שהדלקת ויראלית ורשם לי טיפות עם סטרואידים. הוא גם אבחן ירידה בראיה בעין הפגועה. כיוון שאני בהריון והבנתי שסטרואידים עוברים בשיליה, החלטתי לא להשתמש בטיפות ואני רק שמה קומפרסים של תה ושל חלב בעיניים, אבל זה לא עוזר הרבה. הבעיה היא שעכשיו בעין שמאל יש לי גם ירידה בראיה וגם כאבים ותחושה של לחץ (למשל כשאני מתכופפת, יש הרגשה של נוזלים שממש לוחצים בכוח על העין ועל זוית העין). אציין שבעין ימין לא היו לי כאבים מלבד צריבה קלה, ובעין שמאל יש כאבים כל הזמן.
    האם עלי לחזור לרופא העיניים, או שזה יעבור לבד? האם עלול להיות נזק לראיה לטווח ארוך? (לפני הדלקת היתה לי ראיה 6-6).
    האם יש טיפול בטיפות שלא עוברות שיליה ואין להן השפעה על העובר?
    תודה, חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעין וירידה בראיה

הוספת תגובה

• דלקת בעין וירידה בראיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/02/2011

לאור השינוי בראיה והכאב פני לרופא לבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

חגית
    05/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו