בעיות בעיניים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בעיניים?
    אורית
    13/02/2011

ערב טוב דוקטור אני בחורה בת 29 אשר לפני שנה וחצי קיבלתי איזה סוג של התקף בלילה שהרגשתי שאני הולכת להתעוור(ואז כבר נכנסתי לסוג של פניקה) יש לציין שהמספר שלי במשקפי הוא 2 ויש לי צילנדר 1 בעין שמאל, גילו אצלי יובש קל, ואני מרגישה שאני לא רואה נקי כאילו העדשה שלי מלוכלכת, וגם יש לי ב2 העיניים "זבובונים"(איך שאתם קוראים לזה בשפה מקצועית) ובמשך היום אני מרגישה כבדות בעיניים כאילו בא לי לסגור אותם והמאמץ שאני משאירה אותן פקוחות נותנות לי תחושה של"כאילו סחרחורת" ואז שוב יש לי את ההרגשה כאילו אני עוד מעט לא אראה,יש לציין שעשיתי בדיקות כולל MRI והכל תקין, האם ייתכן שיש לי באמת איזה שהיא בעיה בעין? האם יש איזה בדיקות לידעתך שאני צריכה לעבור? אני אשמח לתשובה ומודה לך מראש דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בעיניים?

הוספת תגובה

• בעיות בעיניים? - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/02/2011

ייתכן בעייה נוירולוגית וייתכן בעיית עיניים. ממליץ בדיקת עיניים מקיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבעית עיניים

אורית
    13/02/2011

כשאתה אומר בדיקת עיניים מקיפה למה אתה מתכוון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבעית עיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    14/02/2011

בדיקת ראייה לחץ בעיניים קרקעיות רפרקציה יובש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו