עכירויות בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עכירויות בעין
    חני
    22/04/2011

בס"ד
    שלום רב!
    היה לי קרע הקיפי בשעה1 ברישתית עין ימין עברתי איחוי בלייזר מאז יש לי הרבה פלוטורס בעינים עולים יורדים וכן קרומים משיטים יש לציין שגם בעין שמאל החלו לי פולטורס עולים ויורדים בלילה אני רואה בזווית העין קו בוהק בצבע סגול כל הזמן אני נמצאת בחרדות ופחדים לפני שבוע הייתי אצל רופא עיניים שטען שאין קרעים נוספים .השאלה שלי מתי לרוץ למיון? יש לציין שקרע נוצר לי בעין ימין לפני 4 וחצי חודשים ומאז ההיתי אצל 13 רופאים הכל בגלל העכירות הרבה בעין ימין שאלה נוספת, מתי הקו הבוהק שמופיעה לי בזוית העין במיוחד בחושך ,כבר 4 וחצי הוא מטריד אותי יעלם?
    תודה על התשובות המהירות באתר ישר כח!
    מודאגת מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עכירויות בעין

הוספת תגובה

• עכירויות בעין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    22/04/2011

שלום חני,

העכירויות בזגוגית יכולות להשאר זמן רב. אותו דין לגבי ההבזקים.רוב הסיכויים שהמצב ישתפר בהדרגה, אך זה דורש זמן. אי אפשר לחזות מראש כמה זמן יידרש, אך כמעט בכל המקרים יהיה שיפור בסופו של דבר. את צריכה כמובן להיות במעקב סדיר של רופא עיניים. אם המצב קבוע פחות או יותר אין סיבה לדאגה כל זמן שאת במעקב רופא עיניים. כל שינוי כגון התרבות העכירויות או שינוי בצורתן, ראיית הבזקי אור, שינוי בראיה או כל תופעה חדשה מחייבים פנייה דחופה לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו