דלקת לא ידועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת לא ידועה
    שרית
    11/05/2011

שלום,

אני סובלת מלחמית אדומה כבר שנה.חלקם טוענים שזוהי אלרגיה, אך שום טיפות או כדורים לא עזרו. עלה חשד לכלמידיה בעיניים .עשיתי בדיקות דם אך הנוגדנים שליליים.כמו כן איני סובלת משום סימפטומים באיבר המין(ולא בן הזוג) נטלתי דוקסילין למען הביטחון למשך 10 ימים בהוראת רופא אך ללא תועלת. שוב פעם נבדקתי אצל רופא גדול מבית חולים,שלפי האבחנה המבדלת זוהי דלקת עקב חיידק הכלמידיה.
    אני נמצאת בקשר עם בן זוגי למעלה משנתיים ורק איתו ניהלתי קשר אינטימי ללא אמצעי מניעה ועם הקודם לו רק עם אמצעי מניעה וזהו.גם נבדקתי לבלוטת התריס שיצאה תקינה.
    יש לציין שהדלקת שלי מלווה בכאב מידי פעם בגלגל העיניים ,הרגשת חול מידי פעם,צריבה ,שריפה,החמרה בשעות הבוקר והערב ,הפרשות לבנות-שקופות,דמעות.
    במקביל לכל זה אני מחכה לבדיקת השתן לכלמידיה שביצעתי.

שאלותי הן:האם לאחר 9 ימי טיפול בדוקסילין יהיה שיפור בעיניים?כמו כן רציתי לדעת האם יש צורך למשיך בכדורים למרות שאין תועלת (נשאר לי לקחת עוד 14 כדורים)?

תודה וסליחה על האורך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת לא ידועה

הוספת תגובה

• דלקת לא ידועה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    12/05/2011

שלום יפעת,

לא מפסיקים טיפול אנטיביוטי באמצע אלא אם יש תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו