כאב חד בעין דווקא באמצע השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד בעין דווקא באמצע השינה
    דן
    12/05/2011

בזמן האחרון אני סובל כאבים בעין ימין, משום מה דווקא בזמן שינה. אני מתעורר באמצע הלילה עם דקירות חזקות בעין וחוסר יכולת לעצום אותה. היא אדומה מאד במצבים האלו ודומעת ללא הפסקה עד שהעסק נרגע לאחר שהעין פקוחה למשך כחצי שעה.

אציין שאני מאד עייף עקב מחסור בשעות שינה, אולם מאד מוטרד מן העובדה שהכאב החזק, הדקירות והדמע מופיעים דווקא בזמן מנוחה ולא בעירות. בשיא התקפות הכאב איני יכול לעצום עיניים שכן אז הכאב בשיאו. הדרך להרגיע את העין היא להשאיר אותה פקוחה. וכך גם באמצע הלילה אני נשאר בכוח ער, כדי להרגיע את הכאב. האם תוכלו לסייע באיבחון או עצה? קבעתי תור לרופא עיניים, שכן בלילות האחרונים התופעה מחריפה, אולם יש עוד כמה ימים עד התור ואני מוטרד וסובל.
    תודה מראש,
    דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב חד בעין דווקא באמצע השינה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    13/05/2011

קרוב לודאי מדובר בקילוף שטחי של שכבת תאי האפיטל של הקרנית. הסימפטומים מופיעים בצורה אופיינית בשעות הלילה או לפנות בוקר. יש קשר ליובש בעיניים. הטיפול מבוסס על שמוש תכוף בתחליפי דמעות במשך היום, ובמשחה או ג'ל לפני השינה. הנחיות מדויקות יינתנו על ידי הרופא אחרי הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דן
    13/05/2011

תשובתך מעודדת, שכן נשמע לא מפחיד מדי ומאפשר טיפול יחסית נוח.
    תודה על תשומת הלב וההתייחסות.
    דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו