לא יודעת למי לפנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת למי לפנות
    ליאור
    07/06/2011

שלום , אני ליאור ואני בת 17 קורה לי משהו מוזר ואני לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל בכל מקרה אני אשאל כאן.
    מתחילת השבוע ( יום ראשון ושני ) כל ערב הרגשתי סחרחורת קלה לפני השינה..לא התייחסתי אבל היום בבוקר היה לי סוג של התקף כזה (עדיין הייתי במיטה בדיוק השעון מעורר צילצל וקמתי מחלום כלומר משינה חזקה) בבום הרגשתי שהכל מסתובב ושנגעתי בעיניים הרגשתי את האישונים זזים מצד לצד במהירות נלחצתי מאוד ולאחר מספר שניות אורכות זה חלף והרגשתי כאב בטן חזק ורצון להקיא.
    אני מרכיבה משקפיים לרחוק -מינוס 1.75 בכל עין וגם צילינדר בשתי העיניים ולפני חודש וחצי התחלתי להשתמש בעדשות (בזמן האחרון העיניים היו אדומות אז הפסקתי את השימוש בעדשות כי חששתי מדלקת או מיובש בעיניים).
    בכל מקרה הדבר הזה שקרה לי הבוקר היה מאוד מלחיץ ..האם יש סיבה לחשוש?
    מחלת עיניים? בעיה במוח? מספר המשקפיים לא נכון? או סתם עיפות מתח ותזונה לא נכונה?
    אני ממש לחוצה בגלל זה אני כותבת הכל תודה רבה על תשומת הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת למי לפנות

הוספת תגובה

• לא יודעת למי לפנות - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    07/06/2011

לא נשמע קשור לעיניים. פני לרופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו