אלרגיה או כלמידיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה או כלמידיה?
    חסוי
    10/06/2011

בת 21, יש לי עיניים אדומות, דמעות, לעיתים מגרד והפרשות לבנות מידי פעם ביום וגם בבוקר ולפעמים יש לי גם נזלת. כבר כ-7 חודשים זה ככה.
    אני שמה טיפות fml.הייתי אצל כמה רופאים כולם אמרו לי שזאת אלרגיה, לפני כמה ימים
    הייתי אצל רופא עיניים מומחה הוא אמר שיש 2 אפשרויות או שזאת אלרגיה או שזה כלמידיה...אבל לפני כ-3 חודשים עברתי תרבית pcr לכלמידיה ויצא שלילי...הבדיקה הזאת אמינה?
    יכול להיות שגם אם זה שלילי יש לי עדיין כלמידיה בעין...או שזאת אלרגיה?
    לא לקחו לי משטח מהעין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה או כלמידיה?

הוספת תגובה

• אלרגיה או כלמידיה?

חסוי
    10/06/2011

יש לציין שהfml עוזר לי, אבל אחרי שאני מפסיקה את הטיפול חוזר לי הדמעות..וכשאני לוקחת fml יש לי אודם בעין אבל יש עדיין הפרשות לבנות מידי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה או כלמידיה?

חסוי
    10/06/2011

*תיקון-כשאני לוקחת fml העיניים שלי לא אדומות
    אבל אחרי מקלחת הם ממש אדומות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה או כלמידיה? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    11/06/2011

לבדיקת PCR מידת דיוק גבוהה במקרים של זהום בכלאמידיה. לכן אם הבדיקה היתה שלילית הסבירות גבוהה שזה אכן המצב. לקיחת משטח לצביעה ולתרבית יכולה גם כן לעזור באבחנה. בנוסף, אם יש חשד לזהום בכלאמידיה אפשר לשקול נסיון טיפולי (מתן אנטיביוטיקה) ולראות את התגובה. התייעצי עם הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה או כלמידיה? - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    11/06/2011

הבל ייתכן. קשה להעריך ללא בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו