מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים שורפות בזמן בכימאיה08/11/2009
שלום,
בתקופה האחרונה העיניים שלי שורפות בזמן שאני בוכה.
(אני בשנת אבל, ובוכה לא מעט)
היו פעמים שחשבתי שזה קשור לקרם פנים ששמתי, אבל זה קורה גם כשאני ללא קרם כלל.
רציתי לדעת, אם יש צורך לבדוק את זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
ד``ר יורם שוחט08/11/2009אם הצריבה רק בזמן בכי אין צורך בבדיקה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PRK ויובשגילה07/11/2009
לד"ר שלום
לפני חצי שנה עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשל קוצר ראייה, בשיטת PRK. מאז ועד היום אני סובלת באופן קבוע מבעייה לפקוח את העיניים כשאני מתעוררת משינה.
כשאני פוקחת את העיניים אני חובה מעין "קריעה" שורפת מאד . אני משתדלת לפני שאני פוקחת את העיניים להוריד בעצמי את העפעפים התחתוניים לאט לאט ומהר לטפטף טיפות (גנטיל) כדי שלא יקרה לי המקרה. לפעמים אני מצליחה לשלוט על זה ולפעמים לא.
לאחרונה פניתי לרופא המנתח והוא החליט לניסיון לשים לי עדשה ללא מספר בעין אחת לראות האם זה עוזר למניעת המגע בין העפעף לאישון(?) הוא אומר שכנראה המקום עדיין לא נרפה ובכל פעם שאני פוקחת את העיניים אני חותכת משכבת האפיתל בכל פעם.
האם ייתכן מקרה כזה לאחר חצי שנה של ניתוח? האם יש אפשרות לטפל בזאת? לי נראה שהרופא המטפל שלי קצת חסר תשובות. הוא חוזר ומבקש ממני לשלוט בפקיחת העיניים בבוקר למרות שאני אומרת לו שהרבה פעמים זה לא רצוני ואין ביכולתי לשלוט על כך תמיד.
אנא עזרו לי לדעת מה קורה ומה אפשרויות הטיפול אם בכלל. ובאמת ממה זה נובע.
הנושא כאוב מאד לפעמים אני מתעוררת לפנות בוקר רק מהפחד שלא יקרה לי שוב ולהיות מודעת לפקיחת העיניים,דבר שגם זה לא תמיד עולה בידי כדי למנוע את ה"קריעה" הכואבת הזאת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילה
ד``ר יורם שוחט07/11/2009ייתכן מאד שמדובר במצב הנקרא "קילוף חוזר של הקרנית", או באנגלית recurrent corneal erosion. במצב זה פקיחת העיניים בבוקר גורמת לפגיעה בשכבה השטחית של הקרנית (האפיטל), עקב חיכוך מוגבר בין העפעף לעין.
קיימת אפשרות לשים ג'ל או משחה בעיניים לפני השינה, שתפקידם לשמור על לחות העין בזמן השינה. אפשר גם לשים עדשת מגע טיפולית שתפקידה לחצוץ בין העפעף לעין. ישנם טיפולים נוספים.
שאלי את הרופא שלך אם אכן מדובר במצב הנ"ל. הוא גם יסביר לך מהן אפשרויות הטיפול/המניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בדיקת OCTרות גולדפלד06/11/2009
האם בדיקת OCT לעיניים מזיקה לעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרות
ד``ר יורם שוחט06/11/2009הבדיקה אינה מזיקה לעיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה שהסיבה מעודף אכילת "גיל"אילנית05/11/2009
שלום רב.
מהיום צץ לו זבוב/יתוש מול העין. עם כל תזוזה שלי זז איתו אותו מעופף. אני מרכיבה משקפיים. אין לי סכרת .מ אני בת 64 מה ניתן לעשות מעבר לתרסיס k300 הקוטל מעופפים?
אודה על תשובה מהירה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנית
ד``ר יורם שוחט06/11/2009מדובר בתופעה נפוצה מאד. הזבוב שאת רואה נובע מעכירות מיקרוסקופית בזגוגית העין (=הג'ל הממלא את חלל העין).
ברוב המכריע של המקרים מדובר בתופעה שפירה, אך לעתים רחוקות יכולה התופעה להיות קשורה לקרע ברשתית. לכן את חייבת לפנות לרופא עיניים לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעינייםויוי04/11/2009
ד"ר יובל דומניץ שלום רב
לאחרונה החלתי לסבול מיובש בעיניים.הגורם לי לסבל וכאב רב.
אני משתמשת בג'נטיל טיפות ובלילה בג'נטיל ג'ל.
ברצוני לדעת :
האם סאונה רטובה יכולה להזיק או להיפך?
האם אספרין יכול לגרום ליובש זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ08/11/2009סאונה רטובה לא תועיל ולא תזיק. אספירין לא גורם לכך. יש לבצע בירור למחלות ראומטיות ומחלות קולגן. באם היובש לא מגיב לטיפול שאת מקבלת ניתן לשים פלקים לסגירת דרכי דמעות או שימוש בטיפול רסטזיס לייצור דמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטו קייאבי04/11/2009
האם בתיקון ראייה בעזרת orthokeratology או שיטה דומה (אם יש) משאיר סימנים שאפשר להבחין בהם בעיניים? או שזה תיקון מושלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
ד``ר יורם שוחט06/11/2009כאשר מסתכלים על העין לא רואים דבר. במיפוי הקרניות ניתן לראות שינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מיפוי קרנית?
avi.benmoshe07/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטו קיי
avi.benmoshe07/11/2009שלום ד"ר
האם ניתוח לייזר שונה מאורטו קיי בסימנים הניראים על העין? האם גם בניתוח לייזר לא נראית התוצאה למסתכל אלא במיפוי קרנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ08/11/2009לא רואים סימנים בקרניות לניתוח הסרת משקפיים . אורטו קיי זו שיטה מסוכנת לעיניים בה הן נחשפות לעדשות שמושמות על העיניים כל הלילה ולא מאפשרות לקרניות לנשום ויש סכנת זיהום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטו קיי
avi.benmoshe08/11/2009תודה. זאת אומרת שאתה ממליץ על לייזר ולא על אורטו קיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בראיה אצל ילדהrony4104/11/2009
שלום רב, ילדתי בת 8.5 התלוננה היום על כתמים בראיה (המופיעים בצבעים שונים) וטענה שהתופעה היא לא מהיום אבל מעולם לא שמעתי אותה מתלוננת על כך קודם. עשיתי איתה ניסוי אם זה מופיע רק בעין אחת אך לטענתה בכל עין לחוד היא רואה כתמים.
על מה התופעה יכולה להצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
ד``ר יורם שוחט06/11/2009אנא פני לרופא הילדים. קרוב לוודאי שאין מדובר בבעיית עיניים, אך בהחלט יש מקום לבדוק גם את העיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטומצין 3%נטע03/11/2009
אני בלחץ נוראי.
שמתי לתינוקת שלי בת 5 חודשין סיטומצין 3% במקום 5% לעין לטיפול בדלקת.
רק עכשיו שמתי לב אחרי 5 ימים של שימוש שטיפלתי במשחה של 3%
ולא במשחה של 5% .
עשיתי נזק ? מה עושים ?מזה יכול לעשות לה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2009להרגע לא יקרה לה כלום. גשי לבדיקת עיניים שחה וקחי מרשם חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלוסטניס בניוון מאקולארישרי03/11/2009
שלום רב,
יש לי שאלה בנוגע לטיפול בלוסטניס בניוון מאקולארי AMD/
האם התרופה נמצאת בסל הבריאות של קופת חולים מכבי או בכלל של איזושהיא קופת חולים בארץ.
האם ידוע לכם מה מחיר הזריקה באופן פרטי או דרך קופת החולים ?
מאחר וקראתי מאמרים על כך, כי הלוסטניס מיועדת במיוחד לטיפול בעין בניגוד לאווסטין, האם לא עדיף לטפל בלוסטניס ?
ובכלל אילו עוד טיפולים או תרופות יש לטיפול בנייון מאקולארי.
אנו די אובדי עצות בתחום הנ"ל למרות שבינתיים אבי מטופל באווסטין, אולם אין שיפור בראייה, אלא רק צימצום של כלי הדם והבצקות וברור שהדבר מקשה בתפקוד יומיומי.
אודה על תשובתך המלומדת
משרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2009נדמה לי שלוסנטיס לא בסל ואבסטין כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "שערה" בעיןטל03/11/2009
לד"ר שלום,
לאבי, כבן 71, יש בשנתיים האחרונות תופעה שבה הוא רואה מעין שערה- או צל של שערה בעין.
כאשר הוא מזיז את האישון (המבט),ה"שערה" זזה איתו. לאחרונה התופעה, שהיתה רק בעין שמאל, עברה גם לעין הימנית.
האם תופעה זו מוכרת, ויכולה להעיד על בעיה כלשהי?האם יש טיפול כלשהו למצב?
בתודה
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2009מדובר בשינויים בזגוגית העין (הנוזל בתוך העין) לרוב ללא משמעות קלינית. צריך לפנות לרופא עיניים להרחבת אישונים לראות שאין חורים בהיקף רשתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אור LED של עכבר אופטי - מסוכן ?טניה03/11/2009
יש לי עכבר ישן, אופטי, שיש בתחתית שלו אור אדום [LED אם אני לא טועה],
אתמול בבוקר העכבר נפל לי, וכשהרמתי אותו, בטעות האור חדר לי ישירות לעין שמאל, תוך פחות משניה ישר הזזתי את העכבר הצידה.
אני לא מרגישה שום שינוי מיוחד בעין, והשאלה שלי היא, האם לדעתך, נגרם נזק?
והאם בכלל, לידע כללי לעתיד, אור LED אדום, מסוגל לפגוע בעין?
לאיזה נזקים זה עלול לגרום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2009לא ידוע לי על נזק מאור זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cvc - תסמונת ראיית מחשבאיתי02/11/2009
שלום.
פניתי אל רופא העיניים בכדי לקבל עצתו בקשר לבעיית ראיה שאני בטוח כי נוצרה עקב עבודה יומיומית ממושכת מול מחשב.
בעייתי העיקרית היא קושי רב במיוחד בסוף יום להתמקד לרחוק.
עם זאת בחופש למשל של מס ימים הבעיה פוחתת אט אט ונעלמת.
הרופא לא ממש קיבל את דעתי ומציע לי משקפיים לרחוק.
האם ישנה דרך או מומחה לעניין אשר יעזור לי להיות בטוח מה הבעיה אצלי או שמשקפיים הן הפיתרון?
אציין כי עד אשר החלתי בעבודתי זו ראייתי היתה תמיד תקינה לחלוטין.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CVS -תיקון
איתי02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
ד``ר יורם שוחט02/11/2009מדובר בבעיה נפוצה למדי.
פעולת המיקוד לקרוב (קריאה, מחשב) נעשית באופן בלתי רצוני על ידי שריר פנימי בעין המשנה את קמירות העדשה. ככל שהשריר מכווץ יותר העדשה קמורה יותר והמיקוד הוא למרחק קצר יותר. למעשה כאשר העין ממוקדת לקרוב, באותו רגע העין היא קצרת ראיה.
באופן נורמלי, ברגע שמרימים את המבט מהמחשב או מהספר ומביטים לרחוק אותו שריר עובר הרפייה, קמירות העדשה פוחתת והעין מתמקדת למרחק.
אם ממקדים לקרוב זמן רב ללא הפסקה, השריר נשאר מכווץ, והוא לא יעבור הרפייה כאשר מעבירים את המבט לעצם מרוחק. במלים אחרות, נוצר מצב של קוצר ראיה. לפעמים מצב זה נמשך דקה או מספר דקות (הזמן שלוקח לשריר המכווץ להרפות), אך לפעמים השריר נשאר מכווץ זמן רב. במקרה זה, בדיוק כפי שאתה מתאר, קשה להתמקד לרחוק אחרי שעות רבות מול המחשב. אם סגנון העבודה נמשך בצורה כזאת באופן קבוע גם המצב של קוצר הראיה נעשה קבוע. זו גם הסיבה שבחופשה הראיה משתפרת (השריר לא צריך להתכווץ כדי להתמקד במחשב). המצב של התכווצות השריר נקרא cyclospasm (חפש בגוגל).
אם תתקין משקפיים הבעיה לא תפתר ועלולה אפילו להחמיר. לכן דעתו של הרופא שלך אינה מקובלת עלי.
הטיפול הוא פשוט. לא לעבוד לקרוב באופן רצוף, אלא להרים את המבט מהחומר כל חצי שעה ולהתמקד על עצם רחוק למשך חצי דקה. שיטת עבודה זו תמנע את הווצרות קוצר הראיה, ויכולה במקרים רבים להפחית קוצר ראיה שכבר נגרם.
לסיכום - הרגשתך שהמצב קשור לעבודה מול המחשב היא נכונה, והתופעה ניתנת למניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המקצועית
איתי03/11/2009והמפורטת.
אנסה לאתר מומחה בעניין בכדי לקבל אבחון והכוונה לפני התאמת משקפיים העלולים להיות מיותרים (במקרה הטוב) כפי שציינת.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בועות לפני הענייםאלינה02/11/2009
לאחרונה אני אואה בועות בעין ימין צלולת , מה המשמעות של העניין ואיזה השפעות יש לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלינה
ד``ר יורם שוחט02/11/2009כדי לענות על שאלתך יש צורך בבדיקת עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגיל02/11/2009
רציתי לדעת איזה הרגשה צריכה להיות
עם עשו לי משקפים בפלוס
והן לא במספר המתאים?
יכול להיות הרגשה של יובש וכאילו העין מתאמצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
ד``ר יורם שוחט02/11/2009הרכבת משקפיים לא מתאימים יכולה לגרום לטשטוש ראיה, תחושת מאמץ, עייפות וכאב ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזרה
גיל03/11/2009יש דבר כזה שבלילה אני מרגיש יותר טב בעינים
וביום כאילו האור מפריע לי ואני מרגיש תעין שבא לה להעצם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בווריד העפעף התחתוןנטע01/11/2009
שלום,
בשבועות האחרונים בן זוגי הבחין בנפיחות מתחת לעין ימין, ללא כאבים. כאשר מסתכלים בין העפעף התחתון לגלגל העין ניתן להבחין בכלי דם כחלחל ומאוד נפוח. ביקור אצל רופאת משפחה לא הניב ממצאים, אלא רק האבחנה כי לא מדובר בשטף דם.
נקבע תור לרופא עיניים, אמנם התור הקרוב ביותר מאוד רחוק. ככל שהזמן עובר אנחנו יותר מודאגים, רצינו לשאול מה עלולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/11/2009צריך בדיקת רופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)