מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ תוך עינימיכל25/11/2009
בעין ימין לחץ 12 ללא שינוי בהרמת מבט. בעין שמאל לחץ 8 עם עליית לחץ במבט למעלה ל- 16. האם יש משמעות לעליה בלחץ במבט למעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד``ר יורם שוחט26/11/2009עליית לחץ בשינוי מבט יכולה להעיד על הגבלה בתנועה של אחד מהשרירים המניעים את גלגל העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבעייהיניב25/11/2009
שלום רב,
שמי יניב. אני מתעסק בתחום של גורמי אנוש. מטעם העבודה שלי עלתה ההבעייה המתוארת בהמשך. אולי מישהו המתעסק ברפואת עיניים או בתחום הדומה לו יוכל לעזור לי. להלן השאלה:
עליי לתכנן עמדת עבודה על גבי רכב, מדובר במשאית או בטנדר, כאשר הכיסא נע על גבי משכך מעלה-מטה עד 10-15 ס"מ. בתוך הרכב, לפני האדם היושב על הכיסא, צריך להיות ממוקם צג/מסך ועליו תצוגה של פריטים או מטרות.
השאלה היא האם הצג צריך להיות מקובע במקום אחד או שהוא צריך לנוע יחד עם הכיסא מעלה-מטה (הכוונה היא למשל, למצב בו האדם והכיסא עליו הוא ינושב "יורדים" לדוגמא 10 ס"מ כלפי מטה, כאשר גם הצג שנמצא לפני האדם "יורד" יחד עם הכיסא 10 ס"מ כלפי מטה)?
אשמח אם תוכלו לענות על השאלה ולספק נימוקים והסברים לבחירה באחת משתי האפשרויות הללו (צג מקובע או צג הנע יחד עם הכיסא).
תודה רבה
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליניב
ד``ר יורם שוחט26/11/2009הצג צריך לנוע יחד עם האדם כדי למנוע צורך להתמקד בכל רגע מחדש (נסה לקרוא ספר בנסיעה ברכב כאשר הכביש משובש...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים בקשר לסריטה בקרנית מאני25/11/2009
בס"ד
מצפורן אצל ילד בני שנבדק במיון וניתן טיפול משחת עיניים אנטביוטי פנימקסין ומשחת עיניים סינטו בשפורפרת ולאחר שבוע ביקורת אצל רופא עיניים הבעיה עד מתי לתת את הטיפול בעין מה נהוג? כחי לא ממש מצויין אודה לתשובות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני
ד``ר יורם שוחט25/11/2009עד לבקורת כעבור שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה עין כואבתמודאגת24/11/2009
שלום רב,
זה כמה חודשים שיש לי יובש בעיניים בייחוד עין ימין, הייתי אצל רופא עיניים בהתחלה איבחן בלופוריטיס ואמר להשתמש ברפרש טירס....בימים האחרוני אני קמה בבוקר עם עין כואבת ואדומה ..טשטוש ראייה ומציק בעין.....היום יש לי כאב ראש חד מעל העין בצד ימין ובעין ורידים ואודם....שאלתי דחופה האם לקחת טיפות רפרש עד לטור לרופא עיניים??איזה טיפות יעזרו ולא יעשו נזק??
בנוסף יש לי קולונוסקופיה וגסטרו ביום שישי בטישטוש מלא האם זה ישפיעה לי על העיניים?
תודה רבה מראש שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/11/2009רפרש טירס עוזרים ולא מזיקים וניתן לשים אותם כמה שרוצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםDONTCARE24/11/2009
שלום רב
עברתי לפני כ-5 שנים ניתוח להסרת משקפיים באחד המכונים המוכרים לכם.
רופא עיניים שבדק אותי לפני מספר ימים אמר לי שבמכון הספציפי שבו אני נותחתי
השתמשו לפני כמה שנים במכונה שמורידה יותר מהקרנית, ממה שהמכון בו הוא עובד מורידה.
הוא הסביר שהדבר יכול לגרום לבעיות בהריון.
המכון הנ"ל התעלל בי ואני מאוד מאוכזבת מעצם הטיפול בי.
העיניים זה הדבר החשוב לי ביותר ועכשיו, כאשר רופא אומר לי דבר כזה
זה לא מפתיע אותי, כי המכון הזה טיפל בי בחוסר מקצועיות משווע.
אני מבקשת לדעת את דעתכם, ולקבל הסבר.
האם המכשירים לפני 5 שנים היו פחות מתקדמים מהיום?
האם אין תו תקן לניתוח לייזר?
יש לי הרגשה שזה שוק פרוץ וכל אחד יכול לעשות מה שבא לו (ואני אומרת זאת
עם נסיון מר מאוד מהמכון).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/11/2009הטכנולוגיה התקדמה ב5 שנים אחרונות. עובי ההורדה בקרניות לא השתנה במשך השנים פר מספר תיקון ואין לכך קשר להריון. הסיכון בהריון להפרדות רשתית נובע ממבנה רשתית העין ואורך גלגל העין שלא נוגעים בו בניתוח ולא מהניתוח עצמו. כך שסיפרו לך דברים לא נכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין דומעתעדינה24/11/2009
שלום
אני נמצאת בגוונצ'וו בסין
מזה 4 ימים יש לי עין דומעת (רק עין אחת) ראשית רציתי לדעת ממה זה נובע, ושנית האם אי אוכל לטפל בזה כשאגיע לארץ בעוד חודשיים
אודה לתשובתכם הדחופה
עדינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/11/2009אי אפשר לדעת בלי בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים עינייםר.ע23/11/2009
שלום אני בת 19... לפני כשנה התחלתי לחוש כאבי ראש חדים בראש פעם משמאל ופעם מימין ולפעמים במצח ....לפני חצי שנה עשיתי CT ואולטרא סאונד ...בCT לא ראו כלום לעומת האולטרא סאונד ראו גושים במצע מעל העין הימינית .... וכבר חודש וחצי והעין הימינית כואבת לי ואף רופא לא אמר לי למה ... אני לא יכולה להסתכל לכל הכיוונים בלי לחוש בכאב חד וגם אני לא רואה כמו פעם בעיים הימינית .... אני רואה בשמאלית יותר טוב ....למרות שכשהייתי בת נפלתי על העין השמאית והיה לי שברים ובה ועדיין רואים את זה ....
בבקשה לתת לי טיפים איזה בדיקות עלי לעשות כדי לדעת מה זה ( אגב עשיתי בדיקת ראייה אצל רופא עיניים )
תודה ..............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/11/2009אין טיפים בלי בדיקת עיניים מקיפה יכול להיות סיבות רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב נכון?גיל23/11/2009
הנני בת 22,אובחנתי על ידי אופטימטריסט כהיפרואית
הזמנתי משקפי ראיה עם מספרים של +1.75. ו+1.
נמסר לי כי אני יכולה להיות בשימוש איתן גם לרחוק וגם לקרוב מכיון והתחושת כבודות שהיתה לי לא עברה גם אחרי שהיתי איתן רק לשימוש מקרוב(קריאה,מחשב)
השאלה שלי היא אם הpd הרחוק הוא 58 לפי מה שהוכן במשקף
אבל לפי מה שהמרשם בעינים יצא הוא 55
לרחוק הבנתי שזה טוב לשימוש אבל מקרוב יש מצב שהעינים יתנגשו בשימוש מקרוב למשל בקריאת ספר
רציתי לדעת אם יש סיכון בשימוש כך עם המספר לך מותאם טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/11/2009חישוב הPD חשוב למנוע אפקט פריזמטי שיגרום מספר שונה ואיכות ראייה פחות טובה ואף כאבי ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
גיל26/11/2009מהו אפקט פריזמטי?
האם יש סיכון לעין במיקוד פי די שגוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ26/11/2009פי די לא נכון מוביל לכאבי ראש ואי סבילות למשקפיים וראייה לקויה. אפקט פריזמטי זו ההסטה של קרן האור עקב עובי עדשת העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטופיסט
גיל26/11/2009ברצוני לברר אם תור לאורטופיס/ית קובעים לאחר הפניה מרופא עיינים או שאפשרי גם מרופאת משפחה?
ואם תרגילי העינים המתבצעים אצלה יכולים לעזור לכאבי עינים למישהי כמוני שסובלת מפלוסים דייי קטנים ומאמץ בעינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ02/12/2009רק רופאי עיניים מפנים לארטופטיסטים. זה יכול לעזור לפלוסים גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CT ועינייםאוש23/11/2009
שלום רב
לני כשעה עברתי בדיקת CT בבית חולים.
מאוד פחדתי על העיניים ועצמתי אותן חזק, חוץ משניה אחת שהתפלק לי.
ראיתי את הלייזר לשניה. לא כאב.
האם הדבר מסוכן?
ואודה לתשובה מפורטת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009אין סיכוי ממשי לפגיעה בעיניים להרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- thyroid eye diseaseמיכל23/11/2009
האם המחלה הנ"ל באה לידי ביטוי ב- MRI ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009רואים עיבוי שרירים אך CT טוב יותר ואולטרהסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש קשה בענייםטל23/11/2009
שלום,
אני סובל מיובש בעניים המטשטש מאוד הראייה. זה בא והולך בעיקר אחרי ישיבה ארוכה מול המחשב אך לפעמים גם לאחר שינה או בלי כל סיבה. וזה משתנה לפעמיים בין העניים.
בהמלצת הרופא ניסיתי תחליפי דמעות רבים (טיפות, משחות, ג'לים), מגבונים, קומפרסים, אך שום טיפול לא "טיפל" בבעיה. הייתה אולי הקלה בתחושת הצריבה אך הראייה עדיין הייתה משובשת.
רק כאשר טופלתי בטיפות סטרואידים הרגשתי שיפור משמעותי אך כשהפסקתי התופעה חזרה.
הוצע לי להתקין פלאגים לחסימת התעלות אך אחד הרופאים התנגד בטענה שאם תחיליפי דמעות לא עוזרים - גם פעולה זאת לא תעזור.
בנוסף לכך הרופא שלי אמר שאף אחד מהמטופלים שלו ושל שאר הרופאים שהוא דיבר איתם לא הצליחו לשפר את מצבם בעזרת התרופה ריסטאזיס היקרה.
נכון להיום אני משתמש בג'נטיל ושם טיפות למעלה מ10 פעמים ביום ומרגיש שהמצב "סביל" אך ממש לא אופטימלי ומאוד מטריד.
אשמח לדעת האם יש לך הצעה לטיפול נוסף? ואם שימוש בג'נטיל במינון כזה לתקופה ארוכה יכול לגרום נזק בסופו של דבר?
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009העובדה שסטרואידים עזרו משמע אולי תהליך דלקתי צריך בדיקת עיניים מעמיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה בהמשך לכך
טל23/11/2009אשמח לדעת איזה סוגי בדיקות צריך לעשות כדי לברר זאת.
תודה רבה מראש.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009בדיקת רופא עיניים מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזרגל23/11/2009
שלום רב,
יש לי בעיות ראייה מאז שנולדתי (צילינדר ועין עצלה) ואני מרכיבה משקפיים ואחר ועדשות כמעט כל חיי (35 שנה). היום בעודי מתאמנת בחדר כושר, הרגשתי שפתאום יש לי תחושה של סינוור ו"שדה ראייה" קטן יותר בעין ימין.
האם זו תופעה מוכרת?
מודאגת
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009יש לכך מספר אפשרויות לפנות לרופא עיניים לבדיקה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפתרה התעלומה
גל24/11/2009האבחנה של רופא העיניים היא PVD.
היום כבר היה הרבה יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל!ומתוסכל!!אלעד22/11/2009
אני ממש מבולבל
לאחר איבחון כחולה קרטוקונוס עשיתי לפני 3 ימים ניתוח השתלת טבעות.
לאחר 3 ימיים אני רואה שינוי מינורי לטובה בראיה,..
נקבע לי בעוד 3 חודשים קרוס לינקינג
אני לא מבין בשביל מה עשיתי את כל זה
גם לאחר הטבעות הראיה שלי בעין ירודה ביותר!!!
מה עושים כדי לשפר את הראיה , ללא שימוש בעדשות קשות שעולות 2000 שקל?!?!!?!
מתוסכל!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009מוציאים את הטבעות מבצעים צילוב ואז התאמת עדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהשרה22/11/2009
שלום רב,
לפני מספר שנים החלה אצלי נפיחות בעין ימין בקצה הימני של גג ערובת העין( ממש מתחת לקצה הגבה) בכל פעם שהייתי מרכיבה עדשות מגע.
בעקבות הנפיחות הפסקתי להרכיב עדשות, אך בשנה האחרונה הנפיחות החלה להופיע מכל גירוי בעיניים: עייפות, יובש, וכו
הנפיחות מלווה בכאב עיניים וראש.
כמו כן כעת כבר יש לי גוש קבוע קטן שסביבו מתפתחת הנפיחות.
לאזור בוצע CT שיצא תקין.
הרופא שבדק אותי אמר שהוא לא רואה סיכון אך המליץ על ביופסיה.
האם אתם מסכימים עם האבחון? האם אתם חושבים שהביופסיה הכרחית?
וכיצד הביופסיה מתבצעת בדיוק? היכן מבוצע החתך (באזור הגבה, העפעף)?
תודה רבה,
שרה
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009ביופסיה מומלצת והיא על ידי נטילת דוגמית קטנה מהממצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזורים לבניםבת 2222/11/2009
שלום רב,
לאחרונה שמתי לב שפנים העפעף התחתון והאזור הפנימי שליד שק הדמעות (החלק ה"חד" של העין ליד האף) נעשו לבנים. לפי הזכור לי, הם תמיד היו אדומים.
על מה זה יכול להעיד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/11/2009ייתכן מחלה סיסטמית כאנמיה ומעבר לכך בדיקת עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
בת 2201/12/2009תודה על התשובה.
הלכתי לרופא המשפחה ועשיתי בדיקת דם.
התוצאות שללו אנמיה.
הרופא אמר שאולי אין שום בעיה, אבל אף פעם לא הבחנתי בלבן בעיניים, לכן המצב הזה לא נורמלי אצלי.
האם תיתכן מחלה אחרת? יכולה להיות מחלת עיניים?
בנוסף הבחנתי בכמה נקודות שחורות בתוך החלק הלבן של העין...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ02/12/2009צריך לראות את עינייך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)