מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מניעת התדרדרות ראיהשמואל21/11/2007
שלום רב,
הייתי מעוניין לדעת כיצד אני יכול למנוע מצב בו אצטרך משקפיים.
כל בני משפחתי מרכיבים משקפי ראיה ואני מעוניין לשמור על ראייתי הטובה כפי שהיא.
אני עובד הרבה מול מחשב.
כיצד אני יכול למנוע מצב שאזדקק משקפיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ26/11/2007אין דרך למנוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ויראליתאיטה בוטל19/11/2007
מזה שבוע וחצי אני סובלת מדלקת ויראלית מטופלת בטיפות סטרואידים וטיפות אנטביוטיקה זה התחיל בעין שמאל וכעת הצטרפה העין הימנית זה מלווה בצריבות חזקה עיניים אדומות ודומעות ומפרישות ריר מאוד דביק
אני מנקה את העיניים במטליות חד פעמיות ותמיסה אבל כל האזור מאוד יבש, אודה לכם ברצוני לדעת מתי אתחיל לחוש קצת הטבה ומה קורה עם ההדבקות בשלב זה ואיך אפשר להקל על העיניים עם היובש מסביב
בתודה מראש על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007מדובר בתהליך שיכול לקחת שבועיים לא להילחץ הטיפול שניתן טוב סבלנות. הדלקת מאוד מדבקת להשתמש במגבות נפרדות ולא לגעת בעיניים ואז בילדים או בבן זוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוויר מתחת לעדשות קשותמשה19/11/2007
עשיתי עדשות קשות וכל פעם שאני שם אותם אני רואה מעט אוויר מתחת לאדשה.. זה פוגע בראייה?
אם כן אז מה אני יכול לעשות בנידון? האם זה אומר שהעדשה לא מתאימה לי לעין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007זה אומר שההתאמה של העדשות לא טובה. לפנות למי שהתאים לך יכול להוריד את איכות הראייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים אדומות כל הזמןחני19/11/2007
אשמח אם תוכל לענות לשאלתי
עשיתי ניתוח להסרת משקפיים לפני כ 7 חודשים והבעייה היא שמייד לאחר הניתוח ועד היום העיניים שלי מאד אדומות ואני מקבלת תגובות ממי שנמצא סביבי, והתחושה היא שהעיניים מצאד יבשות משתמשת מאילו קומוד אבל לצערי זה לא עוזר.
אשמח אם תייעץ לי מה לעשות
אגב הפרופסור שביצע את הניתוח ביקש ממני להחליף לסבון איפואלרגי אבל זה לא עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007התופעה לא שכיחה אך ידועה . יש לך רגישות בעיניים יש מקום לשים פלקים זמניים לסתימת דרכי דמעות שדמעות ירוצו יותר זמן בעיניים ולהשתמש במשחת איכותית כויטהפוס. להמשיך עם הילו קומוד עם הזמן התופעה תיעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים תותבותבתקוש19/11/2007
שלום רב
מחפשת מומחה לעיניים תותבות באזור חיפה וירושלים. אודה לכל תשובה
אפשר לשלוח את התשובה במייל
[email protected]
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים תותבות ועדשות קוסמטיות
לינוי31/01/2008היי אני ממליצה בחום על מרפאתה של מירה ורדיזר בחיפה כתובת : רח' מחניים 10 מרכז הכרמל
טל: 04-8378341 אני מקווה שתספיקי לראות את התגובה שלי ושזה לא מאוחר מדיי כי המרפאה שהפניתי אותך אליה היא הטובה בארץ ויש האומרים שהיא הטובה בעולם אז לכי על זה על בטוח והמון הצלחה בהמשך אני טיפלתי שם והתוצאות מדהימות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעין תותבת
חאלד26/05/2010אני ממליץ על מעבדה לעיניים תותבות בסורוקה ( וואלי) אני מטופל שם שנים ..מקצועיות מעל הממוצע ידיים ממש מזהב יחס אנושי נהדר כדאי מאוד לבקר במעבדה ולראות את רמת הטיפול הייתי בחיפה אין ממה להשוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיניים תותבות
בני מלכה17/12/2008ממליץ מעבדה ליצור עיניים תותבות בבית החולים סורוקה בבאר שבע. טל' 08-6403167
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007תבררי דרך קופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבדה לעיניים תותבות בירושלים
רינת12/12/2010שלום,
לא בטוחה אם עדין רלבנטי - אולי כבר להחלפה פעם נוספת, אבל יש בירושלים מעבדת עיניים תותבות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לא פולשני להסרת משקפייםאני18/11/2007
קראתי כאן מאמר באתר ובו נאמר:
הסובלים מקוצר ראייה נמוך בגילאי 18-40 עם מספר עד 1.5 ובני ה-50-40 הזקוקים למשקפי קריאה במהלך השנה האחרונה עד מספר 1.75, יכולים מעתה לשפר את הראייה, באמצעות טיפול לא ניתוחי, המבוסס על תרגול מונחה מול מחשב.
איפה אוכל לקבל עוד מידע בנוגע לטיפול? האם הוא כבר בשימוש, ויש הוכחות להצלחה, האם הוא מוכר ע"י קופות החולים או שהוא פרטי? מי מבצע מהי העלות וכו'
ממש חשוב לי הנושא הזה כי יש לי משקפיים לראיה למרחוק ואני לא שמה אותם כי אני לא אוהבת את זה וזה בכלל לא נוח לי ואשמח להיפטר מהם. זה נושא שמטריד אותי מאוד ומפריע לי ביום יום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007הטיפול היחיד שיעזור לך פרט למשקפיים ועדשות מגע הוא ניתוח לייזר ולא שום תרגול. חבל על הכסף שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חוזרת בענייםיוסף גזלה18/11/2007
לפני כשלוש שנים קרה לי בפעם הראשונה בפתאומיות רואה מטושטש כמו שיש ביום חמסין באופק של הכביש מין גלים כאלה תופעה זאת מתמשכת בין 20 ל25 דקות עברתי סי.טי. מח שהיה תקין עברתי הדיקה אצל ניורולוגית מומחית שהייתה תקינה עברתי בדיקה אצל רופא מומחה לעניים שהיתה תקינה מאז חזרה התופעה מספר פעמים וגם אתמול והיום אני סובל מטיטריגליצרדים אבל עשיתי בדיקות כלליות בשבוע שעבר והכל תקין כמו כן אני סובל מיובש בעניים שהיה מלווה בקרום קיבלתי טיפות אשר עזרו לי מאוד מזה כשנה לא היה לי כרום על העין ולכן הפסקתי את הטיפות התופעה המדוברת מלווה גם בציבה בעניים סליחה על אורך השאלה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007כנראה בעייה בזרימת דם לעצב ראייה לפנות לבדיקת מומחה לכלי דם ולשקול קבלת אספירין דרך רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת עיניים עמוקההילה18/11/2007
שלום ד"ר ,
מה הפירוש של הבדיקת עיניים עמוקה .מה מגלים בבדיקה איזה מחלה ?
תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007הכוונה כנראה לבדיקה שכוללת הרחבת אישונים לשלול בעיות עצב ראייה בעיות רשתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה וירידה בראיהענת וקסמן17/11/2007
אני שוקלת לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים. שמעתי שלאחר הלידה עולה המספר במשקפיים. אני מתכננת להכנס להריון בשנתיים הקרובות. האם לחכות עם הניתוח לאחר הלידה ? האם הוכח קשר בין לידה לירידה בראיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007הריון ולידה משנה ב5% מהיולדות את המספר בעיניים עקב שינויים הורמונליים. תהני היום מניתוח להסרת משקפיים ואם מספר ישתנה בעתיד מוסיפים טיפול לכן נותנים אחריות. אחרת אף אישה עד גיל 50 לא תהנה מהניתוח שמשפר איכות חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפליטסופי16/11/2007
שלום
תפליט פלוראלי זעיר בחזה בצד ימין יכול לגרום לנפיחות בעפעפעים?
מה זה התפליט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/11/2007כמעט תמיד לא. תפליט זה הצטברות נוזלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ויראלית אלרגניתבוטל איטה16/11/2007
מזה שבוע ימים אני סובלת מהעיניים עיניים אדומות כשבעין שמאל העפעף נפוח מאוד זה מאוד מציק וכואב אני לא הולכת לעבודה אומנם אנחנו צוות קטן אבל אני לא רוצה להזיק הבינותי שזה מאוד מדבק שאלתי מהם הסיכונים להדבקות - כמובן שאני שומרת על הגיינה וכ"ו וומתי אני אתחיל להרגיש בשיפור וכמה זמן אני בטיפול ע"י רופא עיניים מטופלת בטיפות סטרואידים + טיפות אנטביוטיקה
יש לי בת בהריון מתקדם האם עדיף להתרחק. אשמח לקבל הנחיות מהפורום בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007בשבוע הראשון מדבק אבל לא מסוכן בהריון. חולף עד שבועיים מהתחלת סימפטומים. הטיפול שניתן טוב מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה דיאליזה עם עודף אור בעינייםמיה16/11/2007
שלום ד"ר.
אחי הוא חולה דיאליזה כבר הרבה שנים.
לאחרונה,וביומיים האחרונים, סובל אחי מעודף אור בעיניים, דבר שאינו מאפשר לא כמעט לראות.
האם תוכל לייעץ לי מה עליו לשות? והאם הדבר מראה על איבוד כושר הראייה?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007חייב לפנות בדחיפות לרופא עיניים. סכנת פגיעה ברשתיות עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עיניים וצילינדרדודי15/11/2007
אני 6 שבועות אחרי ניתוח PRK ויש לי צילנדר (1/2 ו 3/4) מה הסיכוי שזה ירד? והאם יש או כדי לעשות איזה תרגילי עייניים לשפר את חדות הראיה ובכך להוריד את הצילינדר? וכמו כן, אם לא יורד הצילנדר, האם כדאי לעשות תיקון?
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007PRK זו שיטה שדורשץ סבלנות מבחינת החלמה עד חצי שנה מניתוח. כך שמוקדם מאוד להעריך מצב. במקרה ונשארת שארית מוסיפים טיפול. אין תרגילחי עיניים לשיפור ראייה רק לשיפור הממון בכיס נותן התרגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים בעינייםאיתן11/11/2007
שלום,לאחרונה בבדיקה אצל רופא העיניים התגלו אצלי שומנים בעיניים והרופא נתן לי מרשם לויטמנים-opti-safe,שלדבריו עוזרים למניעת התפשטות השומנים.האם יש טיפול ו/או תרופות נוספים,שיכולים לסייע.אודה להתייחסותכם.
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007הטיפול שניתו נכון ואין מה לעשות מעבר לבדיקת קרקעיות עיניים כל 4 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב לי בעין איהההההבחור10/11/2007
קניתי פעם ראשונה עדשות מגע הרכבתי אותם והלכתי איתם לעבודה
בעבודה היה מזגן שגרם לי ליובש וכל הזמן שעבדתי זה הציק לי בעין שמאל ואח"כ יותר לא השתמשתי בעדשות וחזרתי למשקפיים
עעכשיו כבר עברו חודשיים ויותר ובעין שמאל בזמן מאמץ של העייניים כואב לי העין מה חושב הרופא שזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007כנראה אתה סובל מיובש בעיניים ולכן לא יכול להרכיב עדשות . לכאבי עיניים הרבה סיבות צריך בדיקת רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)