מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עין עצלה ופזילהשיר10/11/2007
שלום,
אני בת 33 עם עין עצלה מגיל קטן ופזילה. משך שנים הפזילה תוקנה באמצעות הרכבת עדשות מגע. בשנים האחרונות הפזילה הופיעה שוב עקב כך שפיתחתי אלרגיה לעדשות והלכתי זמן מה בלי משקפיים ובלי עדשות.
אני שוקלת לעבור ניתוח לתיקון פזילה, אבל לאחרונה שמעתי על אפשרות לשיפור חדות הראיה בעין עצלה באמצעות נוירוויז'ן (מרפאת עיניים).
האם כדאי לטפל בעין העצלה לפני ניתוח פזילה או להיפך ?
אם אעשה קודם ניתוח פזילה ואח"כ אטפל בעין העצלה האם לא יכול להיות שתופיע לי פזילה אחרת בעקבות ניתוח הפזילה שעשיתי קודם לכן?
תודה,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007זו אשליה שניתן להעלים עין עצלה בגילך. מאידך ניתוח לתיקון פזילה אם מדובר בפזילה שמתוקנת על ידי משקפיים לא מתבצע ונותנים משקפיים כתחליף. אם הפזילה למרות משקפיים או עדשות מגע ניתן לנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש ועין עצלהרם10/11/2007
שלום,
בתי היום בת 13 בגיל 9-11 סבלה הרבה מכאב ראש והסיבה לכך לא נמצאה.
לפני זמן קצר עשינו לה בדיקת ראיה ונתגלה שיש לה עין עצלה, שאיתה היא גם רואה מאוד מטושטש ומספר מינוס 2 - אך גם עם המשקפיים היא רואה מטושטש.
היום גם כאבי הראש הרבה פחות מפעם.
האם יכול להיות שיש קשר בין כאב ראש לעין העצלה ?
יש טיפול שימנע לפחות התדרדרות - או שמשקפיים זה הטיפול הטוב ביותר, למרות שהיא לא רוצה לשים משקפיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007הכאב ראש לא מעין עצלה יש ללכת לבדיקה קפדנית של רופא עיניים. הטשטוש יכול להיות לו הרבה גורמים שלא אפרט בלי בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קטרקט - סוגי עדשותדב איתן10/11/2007
אימי בת 77 ומועמדת לניתוח קטרקט בשתי העיניים. היא בהתלבטות וחוששת מהניתוח.
באפשרותה לבצע דרך קופ"ח רגילה, דרך מושלם ובאופן פרטי. מצבה הכלכלי ירוד אך באפשרותי לסייע. היא מתגוררת בחיפה וחברה בקופ"ח כללית. השאלות שלי הן:
מה ההבדלים בין הניתוח בקופ"ח רגילה, מושלם ופרטי?
אני מניח שיש סוגי עדשות שונות - האם שונות בטיב? אילו נמצאות בשימוש בקופ"ח?
בחירת הרופא המנתח - המלצות? האם הנושא מרכזי?
ציוד הניתוח - האם קיימים הבדלים משמעותיים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007ברור שיש הבדלים בכישורי מנתחים וציוד והמבין יבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ עיניים-טווחאורי09/11/2007
על מנת שאוכל להבין את תוצאות בדיקתי, מהו טווח הנורמה (מקסימלי ומינימאלי) של הלחץ בעיניים? אודה מאוד מאוד לתשובתך. הפורום שלך כאן נהדר!! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007לחץ נורמלי עד 18-19 ממ כספית. אך יש לקחת בחשבון גם מבנה עצב ראייה שדה ראייה ועובי קרניות. כך שצריך את מכלול הנתונים להחלטה על גלאוקומה כן או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קרנית + קטרקט מסובךעדינה07/11/2007
בס"ד
אני בחורה בשנות השלושים המאוחרונת לחיי הסובלת מanairdia מלידה. הסוג הוא כזה שיש לי שרידי איריס ללא גלאוקומה אך עם בעיות קרנית קשות.
נותחתי לפני כחמש עשרה שנה בהשתלת קרנית בעין אחת שנכשלה עקב התפרצות נימי דם. אז גם אמרו לי שלא יודעים עדיין לטפל במצב של נימי דם כאלו.
הקרניות שלי כיום, שתיהן, עכורות מאוד מאוד. בעבר גם ראו קטרקט. כיום בשל מצב הקרניות קשה לראות מה קורה בעין.
שאלתי. האם לאישה כמוני אם החמרה קשה בראיה ובעית ראיה רצינית, יש טעם לבדוק השתלה של קרנית + ניתוח קטרקט? ואולי אם שילוב של החידוש שהוצג בכנס האחרון לרפואה של השתלת קשתית? או שעדיין הסיכון רב על הסיכוי?
אני עובדת, מתפקדת כאימא וכרעיה, רואה בזכות כוח הרצון יותר מאשר היכולת הפיזית. אולם לסכן ולאבד לגמרי את הכלום שבכלום שיש לי לא נראה לי בעיקר שאני כרגע מעוניינת להכנס להריון.
האם יש טעם לבדוק? האחם יש בארץ מומחים לבעיות כה מסובכות? (מי שהמליץ אז לא לעבור עוד השתלה היה מומחה מבולטימור שנתן לי רק 40 אחוזי סיכוי הצלחה.)
באיזה מקום בארץ כדאי לי לבדוק / לברר ? מי המומחה בבעיות כה מסובכות?
תודה רבה
עדינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007את סובלת לפי תאורך מ ICE SYNDROM אין השתלת קשתית. אין מה להפסיד והייתי מבצע השתלת קרנית עם ניתוח קטרקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטט בעפעפייםאסנת07/11/2007
מה עלי לעשות במקרה בו העפעפיים בעין אחת רוטטים בתדירות די גבוהה מזה כשבועיים?
ניתן לראות את ההתכווצויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007זה נגרם ממתח או ללא סיבה בדרך כלל כמו שזה בא כך זה נעלם בלי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסנת18/11/2007תודה על תגובתך.
בהחלט יכול להיות תוצאה של מתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במיקוד ובשריריי העינייםנדב06/11/2007
שלום
אני בן 25 וסובל מזה כשנה וחצי מכאבים חזקים בזמן קריאה ומול מסך. לפי רופא העיניים שלי אני סובל מבעייה בשריריי העיניים אשר מתקשים לבצע מיקוד כראוי.
קיבלתי תרגיל אחד לעשות כדי לחזק אותם אך הדבר לא מועיל.
הייתי שמח אם תוכלו להציע לי פיתרון אחר או הפנייה לרופא שמומחה בתחום זה של העיניים
בתודה
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/11/2007צריך לפנות להערכה של אורטופטיסטית ולבדיקת רופא עיניים לשקול אולי משקפיים למחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמה אחרי ניתוח לחיבור רשתיתשפרה06/11/2007
שלום רב,
לפני כארבעה שבועות עברתי ניתוח לחיבור הרישתית וזאת לאחר שהטיפול בלייזר לא עזר.
בנוסף זילפתי לעיין בטעות 3 פעמים טיפות אופטלגין נגד כאבים במקום טיפות דקסמיצין שקיבלתי.
רציתי לשאול: 1. ראייתי עדיין מאד מטושטשת בעיין המנותחת ובבדיקות ראייה שאני עוברת בביקורת השבועית התוצאה היא 6/12 האם העיין תשוב לראות באופן ברור וכמה זמן זה יכול לקחת.
2. על פי הוראות הרופא אני עדיין במנוחה , אמנם יכולה לנוע בבית אך לא להתקופף ולהזיז את הראש רק במינימום האפשרי. רציתי לדעת מהו זמן הריפוי המוחלט שצפוי לאחר ניחתוח כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/11/2007ההחלמה לאחר ניתוח כזה ארוכה ולכן צריך סבלנות לפחות חצי שנה. הכאבים ורגישות תיעלם עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שפרה07/11/2007תודה על תשובתך .
אודה לך אם תוכל להתייחס לזמן הצפוי עד שאוכל לשוב לתפקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ16/11/2007בדרך כלל כחודש החלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים צורבות ומגרדותלדד04/11/2007
שלום,
בחודשים האחרונים אני סובל מגירודים בעיניים וצריבה, ולפעמים אפילו דקירות שכאילו באות מאחורי העין. העניין המוזר הוא שההתקפים באים שלוש- ארבע פעמים ביום ולא רציפים. זה מגיע למצב שאני חייב לגרד בעיניים וזה גורם לעיניים אדומות ומאוד ונפוחות. איך ניתן לדעת אם זו דלקת או אולי התקף אלרגיה? האם זה יפגע בראייה? איך מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/11/2007כנראה מדובר בדלקת לחמית אלרגית בעינים לפנות לרופא עיניים לטחפול. זה לא אמור לפגוע בראייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכירות בעין?אלי03/11/2007
שלום ד"ר.
הייתי רוצה לקבל קצת מידע על עכירות בעין, מהי? האם אפשר לטפל בזה באמצעות תרופות? מה משך הטיפול? אם זה משהו שעלול להשאר כל החיים במקרים מסויימים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2007עכירות השאלה של מה אם בקרנית אז צריך לראות מה הסיבה. אם בעדשה מדובר בקטרקט ואם ברשתית וזגוגית עין יש מגוון אפשרויות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח בעינייםחנה02/11/2007
שלום רב אני עברתי ניתוח בעינים ב 26 לאפריל והשאלה שלי הוא מתי ניחשב שהעינים שלי חזרו למצב "רגיל" ואני יכולה להשתמש בטיפות עיניים רגילות (במידה ויש דלקת בעיניים) ושוב ברצוני להודעת לך אישית על הניתוח המצליח בעיניים תודה ויום טוב
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2007חודש לאחר הנתוח עיניים רגילות לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין תותבתיובל01/11/2007
שלום,
רציתי לדעת קצת פרטים לגבי עין תותבת.
אם ישנן אתרים ( בעברית) שאפשר ללמוד מהם אשמח לקבל הפניה אליהם, כי לא הצלחתי למצוא.
בכל מקרה שאלתי היא, עין תותבת שהושתלה לפני כ 10 שנים. האם העין הינה קבועה שהחולה צריך להחליפה ? האם העין משפיעה על תיפקוד יומיומי בסיסי ( מלבד הברור מעליו)?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשכתבתי להחליפה
יובל01/11/2007התכוונתי האם החולה מוציא אותה כדי לנקות או דברים מסוג זה או שזה קבוע בתוך העין ? ( וסליחה על בורות בעניין).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2007אם מדובר בתותבת של כל גלגל העין אזי לא מוציאים אותה. אם מדובר בתותבת חיצונית אזי מוציאים לניקיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות שלא עוברת בקו הריסים העליוןשירה01/11/2007
לפני כמה חודשים התעוררתי עם נפיחות מעל הריסים, לא נפיחות של כל העפעף אלא רק קו כמו "איליינר" עבה מעל הריסים העליונים - איפה שהריסים יוצאים, חשבתי שיש לי דלקת עיניים אבל במשך היום הדבר לא נראה אולי רק מעט, ככה זה נמשך ולא עבר - בבוקר במיוחד זה נפוח (במקום מאוד ספיציפי) ובשאר היום רואים את זה בדר"כ ממש קצת ולפעמים קצת יותר... חשבתי שזה יעבור, אז לא קבעתי תור לרופא עיניים כי חשבתי לעצמי שעד שיהיה לי תור (בדר"כ זה לוקח זמן...) זה כבר יעבור... מסתבר שטעיתי וזה פשוט לא עובר!! זה כבר כמה חודשים, לפעמים נראה יותר ולפעמים פחות וזה מטריד אותי... לפני כמה חודשים הלכתי לרופאת עיניים שהסתכלה לי בעיניים בכל מיני מכשירים ואמרה לי אחרי הבדיקות שהעיניים שלי תקינות, אבל היא בכלל לא הסתכלה על העפעפיים, ובאותו זמן כמעט ולא ראו את זה... התאכזבתי כי עד שהגעתי לרופא לקח זמן והרגשתי שאולי היא לא מספיק מומחית...
זה מטריד אותי, אני לא יודעת אם זה מדבק או מה ואם אני יכולה להתאפר (ד"א - כתבתי על זה בפורום אחר ומישהי כתבה לי שגם לה יש את זה...)
הייתי ממש שמחה לשמוע מהרופאים בפורום אם הם יודעים מה התופעה הזאת ואם כן - איך אפשר לטפל בה, כמו כן הייתי שמחה לשמוע משאר ממשתתפי הפורום אם הם מכירים את התופעה ואם הם יודעים איך אפשר לטפל בעניין...
תודה רבה וערב טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2007את סובלת כנראה מבלפריטיס מסוג מסוים ויש לתת טיפול קפדני ומיוחד עד העלמות הממצאים. צריך לפנות לרופא עיניים לשם כך. לא יכול להמליץ על טיפול בלי לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
שירה04/11/2007אני ממש לא יודעת למי לפנות... אתה יכול לעזור לי... אני ממש לא יודעת מה לעשות... איך אני מגיעה לרופא מתאים? איפה אתה מקבל? אתה מקבל באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/11/2007את יכולה להגיע אלי 0544964170
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר ראייהחגית31/10/2007
בקר טוב!
בתי בת 7 ובבדיקת עיניים נאמר לי שהיא צריכה להרכיב משקפיים.
הרופא אמר שהיא סובלת מאסטיגמטיזם והיפרמטרופיה ושהריאה שלה 6/9 .
הרופא הסביר לי מה משמעותן של תוצאות הבדיקה אבל אני עדיין לא כול כך מבינה,האם תוכל להסביר בבקשה מה משמעות תוצאות הבדיקה והאם יהיה שיפור בראייה ?ולמשיך כמה זמן בתי תרכיב משקפיים?
מודה לך מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ04/11/2007מדובר במשקפיים עם מספר פלוס וצילינדר. יש סיכוי שהמספר במשקפיה יירד במהלך השניםקרובות ויעלה מחדש לקראת גיל 40. ראיה6/9 זו ראייה הפחותה ב2 שורות מ6/6 משמע 20% פחות מראיה קסימלית משמע העין עצלה. בגיל כזה לא ניתן לשנות משמעותית את הראייה בעין עצלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעורה בעין לבן הזוגסיגל29/10/2007
לבן זוגי יש שעורה בעין כבר שבוע. האם זה מדבק? ואם כן כיצד ובאיזה שלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/10/2007בשלבזה זה לא מדבק אך רצוי לרחוץ טוב ידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)