דקירות בראש וכאבי בטן אצל בת 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בראש וכאבי בטן אצל בת 9
    ברלי
    30/06/2011

ביתי בת ה9,בריאה בד"כ,הופיעו ב3 שבועות אחרונים,דקירות פתאומיות בראש מספר פעמים ביום,לכמה שניות,כל פעם בצד אחר,היא מתלוננת גם על כאבי בטן ובחילות חוץ מזה היא מתנהגת רגיל לגמריי.,יש לציין שהיא מאוד לחוצה ממצבה החברתי בכיתה ומבעיית עודף המשקל שלה וממש "בוכה"לי על זה כל יום,הייתי אצל רופאת המשפחה שלא מצאה שום דבר חריג וגם אצל רופא עיניים שמצא שהכל תקין,ממה זה נובע?עשיתי לה גם בדיקות דם והכל בסדר.
    הרופאה אמרה שזו יכולה להיות מיגרנה אבל עדיף לעשות לה בדיקת "סיטי"כדי להיות רגועים.
    מה דעתך?
    האם הבדיקה נחוצה?האם יכול להיות שהמתח הנפשי גורם לכאבים?מה לעשות אם בכלל?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דקירות בראש וכאבי בטן אצל בת 9 - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    01/07/2011

אכן בעיה מסובכת. אבל חשוב לדעת ששינוי התנהגות יכול לנבוע ממצוקה נפשית אבל גם מבעיות ש CT יכול להדגים. לדעתי הרופאה צודקת ויש מקום ללכת עם המלצתה למסגרת הבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה לתשובתך

מודאגת
    02/07/2011

אני יודעת שסיטי זו בדיקה מרובת קרינה וגם בגילה זה מחייב הרדמה.האם גידול הוא משהו שבהחלט צריך לקחת בחשבון?הרי זה מה שסיטי מגלה בעצם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה לתשובתך - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    03/07/2011

הכל יתכן כמובן שהסיכוי קיים אבל קטן.
    רצוי להתייעץ עם הרופאה המטפלת לגבי בירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו