סידן לילד בן 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן לילד בן 10
    אמא
    10/07/2011

שלום רב
    הבן שלי בן 10 הספיק לשבור 4 שיניים במהלך בחודשיים האחרים. רופא השיניים המליץ לקחת אותו לרופא ילדים ע"מ להעשיר את גופו בסידן.
    מה המלצתכם?
    וגם
    האם יש תוספי תזונה לילדים מסידן - בעלות סבירה? (ראיתי שיש את marvalous calcium אבל המחיר נראה לי מוגזם)
    תודה רבהושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן לילד בן 10

הוספת תגובה

• סידן לילד בן 10 - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    10/07/2011

שבירת השיניים כתוצאה מחבלה?
    בשלב ראשון הייתי ממליץ על בדיקות מעבדה כולל סידן , זרחן, תפקוד בלוטת פאראטירויד.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן כתוצאה מחבלה

אמא
    10/07/2011

תודה על התשובה המהירה
    כן-סידן כתוצאה מחבלה- מפגיעה מכדור. כיוון שזה חוזר על עצמו אני מרגישה שהשיניים נורא חלשות. קראתי שסידן בכשיש מחסור בסידן בגוף בדם "לוקח" את בסידן מהעצמות ולכן בדיקת דם רגילה אינה נותנת תוצאות אמינות. האם זה נכון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן כתוצאה מחבלה - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    10/07/2011

כן ולא.
    אכן סידן נמוך בזרם הדםיכול לגרום ל"שטיפת" סידן מעצמות. אבל בילד בן 10 , בריא ברקע סיבה שזה יקרה לא נראת לי לעין.
    לכן חשוב לראות במעבדה דברים נוספים ולא רק סידן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו