מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה ו8 חודשים מסרבת לבלוע אזנילרוני11/07/2011
בת שנה ושמונה חודשים מסרבת לקחת אזניל או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה.מסרבת גם לונטולין.
עם חום ושיעול. אתמול אובחנה כחולה בברונכיטיס וקיבלה אזניל. כאשר ניסינו לתת לה אזניל (לאט לאט ובמנות קטנות) הקיאה הכל באופן מיידי. אח"כ ניסינו לתת לה בבקבוק אבל היא הרגישה טעם שונה וסירבה לקחת. היום ניסינו שוב והיא הקיאה שוב. כל התרופה הסתיימה מבלי שבעצם היא לקחה אזניל (אולי מעט מאוד כן נכנס, אני לא בטוחה). מה עושים במצב כזה? האם יש נרות אזניל? האם מאשפזים בבית חולים ונותנים דרך הוריד? האם היא תחלים ללא אנטיביוטיקה? האם האזניל שניתן עד כה (במינון מאוד מאוד נמוך כי הכל כמעט היא הקיאה) עלול להזיק?
הרופא שלנו טס לחו"ל ואני מאוד מאוד מודאגת. אני ממש חשה מצוקה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה ו8 חודשים מסרבת לבלוע אזניל - תגובה
פרופ' יצחק לוי13/07/2011קודם כל היא לא יחידה,
לאזניל טעם לא נעים (בלשון המעטה)
מציע להבדק שוב על ידי רופא מחליף אשר יעריך אם היא עדיין זקוקה לאנטיביוטיקה וירשום לה תרופה חלופית-ויש כאלו ללא צורך באשפוז וכו.
תרגישו טוב
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)