דחוף .. הילד שלי נהיה כחול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף .. הילד שלי נהיה כחול
    מודאגת מאוד
    13/07/2011

בני בן 8 חודשים, באופן פתאומי גופו מתחיל לרעוד, הידיים והרגליים שלו הופכות לכחולות, הילד לא מגיב, אח"כ זה עובר, יש לו חום שעולה ויורד, התקפי הרעד האלו ושינוי הצבע, באות בצורה פתאומית , הרופא אמר לתת אקמול.. וזה לא עוזר , ההתקפים האלו חוזרים, בבית החולים גם לא עשו כלום, ושחררו אותנו, אתמול לא היה לו חום בכלל, והיום חזרו הרעידות והכחול המפחיד והחום.. מה לעשות ???? (אנו במצב הזה כבר 3 שבועות , בין אקמול ורופא ובית חולים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף .. הילד שלי נהיה כחול

הוספת תגובה

• דחוף .. הילד שלי נהיה כחול - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    15/07/2011

חום, רעידות, צמרמרת, כחלון = פניה דחופה למוקד או למיון
    אין כל אפשרות אחרת
    רפואה שלמה
    ד"ר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי למיון

קרול
    15/07/2011

בבית חולים נתנו לו אקמול ונורופין, עשו כל הבדיקות, והכל תקין, שחררו אותנו ברגע שהחום ירד, בבית במשך שני ימים לא היה לו חום, החום חזר ואתו הרעידות והכחלון, במיון אמרו לתת לו שוב אקמול.. איזה בדיקה יש לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו