מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעלתיפית17/08/2011
שלום!
יש לי ילדה בת 9 ותאומים בני 4 ותשעה חודשים, שלושתם משתעלים שיעול שמגיע בכמעין התקף שיעול מאוד חזק שתוך כדי השיעול הם מוציאים ליחה ולעיתים אף מקיאים
אחת מהתאומים מקבלת התקפי שיעול חזקים תוך כדי שינה וממש נחנקת.
התופעה נמשכת כבר שבועיים בערך לפני שבוע הייתי אצל הרופא ולפי התופעות שתיארתי לו הוא אמר שכנראה שזה שעלת ונתן לי בדיקות לעשות להם ובנוסף נתן להם אנטיביוטיקה למשך חמישה ימים. היום 3 ימים מתחילת האנטיביוטיקה ואני עדיין לא רואה שיפור להיפך אני מרגישה אפילו החמרה במצב מספר ההתקפים עולה.
עדיין לא הגיעו תוצאות הבדיקות ואני מאוד מודאגת.
יש איזה רופא מקצועי שמתמחה בתחום ?
אינני יודעת לאן לפנות...
האם תוכלו לייעץ לי מה עושים במצב זה ולמי פונים?
תודה יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת - תגובה
פרופ' יצחק לוי20/08/2011כל רופא ילדים מכיר את הנושא היטב,
אם אכן מדובר בשעלת הרי השיעול יוכל להמשך 6-8 שבועות והטיפול האנטיביוטי לא כל כך מקצר את התקופה
בשלב זה נמתין לתשובות מעבדה שיגידו אם אכן שעלת או לא
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)