מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת, שיעול והקאותאמא מודאגת18/09/2011
ילדתי בת ה10 חודשים מנוזלת זה שבוע, במהלך השבוע התווסף לנזלת שיעול רטוב, ועכשיו גם שלשול והקאות. היתה גם אדמומית בעין שמאל. היינו אצל הרופא שרשם טיפות לעין ושלח אותנו לדרכנו. אין חום. הילדה חסרת שקט ובוכה מעט אבל לא בצורה חריגה. שותה ואוכלת מעט מן הרגיל. האם יש סיבה לדאגה? אני קצת חוששת עקב ההקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת, שיעול והקאות - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`18/09/2011התסמינים שאת מתארת יכולים להתאים למחלה ויראלית.
כל עד הילדה נראת ומתנהגת פחות או יותר בסדר ואין לה חום , לא נראה לי שיש מקום לדאגה. במידה ותמשיך להקיא ממליץ לפנות למרפאה להערכת מצב ההתייבשות וטיפול בהתאם.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אמא מודאגת18/09/2011האם לדעתך זה יחלוף מעצמו? האם מותר להוציא אותה החוצה לטיול בפארק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחת
אמא מודאגת18/09/2011הרופא המליץ לתת אקמול אפילו שאין חום כשהיינו אצלו שבוע שעבר ואני לא נתתי. לא מרגיש לי נוח לתת אקמול- לא נראה לי שזה פתור את הבעיה רק מתעסק עם הסימפטום. האם לדעתך טעיתי?
מודה לך מאד על תשומת הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחת - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`18/09/2011אני גם לא אוהב לתת תרופות שלא לצורך. אלא אם כן את מתרשמת שמשהו מציק לה או כואב.
אגב אקמול יכול להסוות את התמונה במידה וחום עולה.... לכן אני ממליץ להימנע מתרופות מיותרות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`18/09/2011כן וכן :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)