דחוף! תחליף חלב נוטרמיגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! תחליף חלב נוטרמיגן
    רומי25
    18/09/2011

שלום לכולם,
    כבר כמה ימים אני מחפשת מענה למצוקתי ובמקרה מצאתי את הפורום הזה. מקווה שפה אמצא מענה...
    מתנצלת מראש על ההודעה הארוכה...
    בתי בת ארבעה חודשים בעוד שבוע. מאז לידתה ועד היום אנו עוברים מסיכת ייסורים קשה שמתאפיינת בסבל רב הנובע מכאבי בטן קשים (עברה את תקופת הגזים בצורה קשה ביותר) ומעצירויות חמורות (לעיתים ללא יציאות במשך שבוע וחצי!).
    בתקופה זו תזונתה התבססה על חלב אם שאוב (לאור קשיים בהנקה ורצון שלי להאכילה בחלב אם). בגיל חודשיים ניסיתי לשלב סימילאק (על מנת להקל על עצמי מעט עם מספר השאיבות ביום). לאחר כשבועיים של מתן בקבוק אחד עד שניים ביום של סימילאק, ניכר היה כי בתי סובלת מעצירות ומכאבי בטן קשים עוד יותר. לאור זאת, החלטתי להפסיק עם הסימילאק ולחזור לחלב אם בלבד. לאחר כחודש של הפסקה, בגיל ניסיתי לשלב מטרנה, בקבוק אחד ביום. גם כאן, תופעות דומות לסימילאק. רופאת הילדים שלחה אותנו לבדיקות דם ולאולטרסאונד בטן - התוצאות תקינות.
    לאחר התייעצות עם רופאת הילדים (כרגע ממתינים לתור אצל גסטרו ילדים) הוחלט לנסות להאכילה בפורמולת נוטרמיגן. לצערי, בתי איננה מוכנה לאכול את הפורמולה (ידוע כי טעמה אינו מוצלח במיוחד...)
    הבנתי כי ניתן להמתיק מעט את הפורמולה. באיזה ממתיק מומלץ להשתמש? ובאילו כמויות (כרגע אוכלת בקבוק בכמות של כ-120 סמ"ק).
    אודה לכם על תשובתכם לשאלותי. אשמח לתגובות גם לגבי מצבה הכללי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף! תחליף חלב נוטרמיגן

הוספת תגובה

• דחוף! תחליף חלב נוטרמיגן - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    18/09/2011

הסיפור שאת מתארת אכן יכול להחשיד שמדובר ברגישות לחלב פרה. ונוטראמיגן זה מענה די מוצלח שיש היום בשוק התמ"לים. ניתן להמתיקו בסוכר ענבים: נמכר בבתי המרקחת ללא מרשם רופא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשי לי ליעז לך מנסיון....

נטלי
    18/09/2011

גם ביתי אכלה נוטרמיגן מסיבות דומות וגם אחרות והטעם של הפורמולה בהחלט לא משהו ולכן סירבה לאכול... יש פורמולה שניקראת נאוקייט גם פורמולה מפורקת יותר טעימה אבל יותר יקרה וצריך לקבל אישור של רופא גסטרו.
    תעשי נסיון תני לה זמן לפחות כמה ימים עד שתיתרגל לטעם.

שוב אני לא רופא אבל רק שתדאי שזה קיים.

בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו