ילדה שמייצרת נוזלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שמייצרת נוזלים
    רויטל
    10/10/2011

אני רויטל אמא לשירז בת שנה ו 9.
    מאז גיל חודש הבת שלי "מייצרת נוזלים" דהיינו, ריאות מלאות (חרחורים, אינהלציות, ברונכית) נוזלים באוזניים, צינורית סתומה בעין, פשוט אין מנוחה מכל התרופות.
    מאז שגיליתי את הדיקור הסיני, יש שיפור משמעותי, אין כמעט אינהלציות ודלקות באוזניים ובריאות.
    הבעיה היא שזה טוב רק בתחזוקה מתמשכת וקבועה של הדיקור, הבעיה לא נפתרת בהפוגה מהדיקור.
    באשר לעין, זה סיפור אחר לגמרי, ביצעו לה לחיצת שחרור בגיל 10 חודשים שעזרה פלאים, והדמעות שוב חזרו לפני חצי שנה. המליצו על ניתוח שממש לא בא לי להגיע אליו, אני גם לא חושבת שפה הבעיה והניתוח הוא הפתרון.
    אתמול הייתי בחוות דעת נוספת שהפנתה אותי להסתכל על הדברים קצת שונה.
    הרופאה טענה כי בגלל שהיא מייצרת נוזלים כרונית, העין זה רק חלק מהשלוחות הנפגעות, וזו לא צינורית סתומה, אלא אולי בעיה ברירית, היא נתנתה לי למשך חודשיים סירופ ארואס שירגיע את כל הנוזלים ולראות איך זה מתקדם.
    בינתיים עולות בי מחשבות, שאולי אם יש בעיה בנוזלים, כדי לבדוק לה כליות? אולי נופרולג יעזור, לעשות בדיקת תפקוד?
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב ולמי לקחת כדי לאתר את שורש הבעיה ולטפל בה, ולא רק בתוצאות.
    מה אתם אומרים למי יש/היה נסיון עם בעיה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שמייצרת נוזלים

הוספת תגובה

• ילדה שמייצרת נוזלים - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    11/10/2011

יתכן ומדובר בילדה אטופית: דהיינו אלרגית...
    ממליץ לפנות בתור התחלה ליעוץ אלרגולוג בקופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק כי יש לה באמת אטופיק דרמטי

רויטל
    11/10/2011

אטופיק דרמטיטיס בעור ושכחתי לציין!!!! תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו