מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה אדמדמת או אלרגיה למזון?סאלי24/10/2011
בני בן 8 חד' העלה חום 38 כשלושה ימים הגענו למיון ,מתברר דלקת גרון ואוזניים
קיבל אנטיביוטיקה מוקסיפן 250 ,ולאחר מכן קיבל פריחה בכל הגוף ,הגענו למרפאת הילדים והרופאה אמרה שזה אדמדמת אביבית ובנוסף קבעתי תור למרפאת אלרגיה ,טוב פתאום נעלמה הפריחה של האדמדמת ליומיים ופתאום חזר כסומק ורוד בפנים, בידיים, ברגלים בלי חום אין לי מושג מה זה יש לציין שבישלתי עם אבקת מרק ירקות והשאלה אולי זה אלרגיה לאבקת מרק,כי מדברים אחרים כמו סבון חדש, שמפו, אבקת כביסה,מרכך כביסה וכו' לא נראה לי שזה גרם לפריחה כי לא שינתי כלום מהמוצרים הללו
שאלות ?
האם יכול להיות שזאת המשך של הפריחה כי ממש מוזר שהיא נעלמה וחזרה , יש לציין שהתינוק שלנו צוחק אוכל טוב בלי חום ברוך השם
או שבאמת הוא אלרגי לאבקת מרק
האם אפשר למרוח פנסטיל גל
האם אפשר לתת 6 טיפות פנסטיל
ומה עליי לעשות נראה לי כמו אדמדמת אבל אז לא היה סומק בלחיים מוזר?
תודה סאלי ויום טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה או אדמדמת
סאלי25/10/2011למה לא עונים כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אדמדמת או אלרגיה למזון? - תגובה
פרופ' יצחק לוי26/10/2011ללא בדיקה ומראה הפריחה קשה מאוד לקבוע
במיקרה זה אין ברירה אלא להבדק
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקליפת הקישוא?
סאלי29/10/2011דרך אגב כרגע הוא לא נוטל אנטיביוטיקה וזה גם נעלם למרות שרופאת הילדים אמרה שזה אדמדמת ,רציתי לשאול אותך לגבי הקליפה של הקישואים,האם יש אנשים אלרגיים לקליפה כשאני מכינה לתינוק שלנו ירקות מבושלים אני לא מסירה את הקליפה ושמתי לב אחרי שהוא אוכל קישואים באוכל שלו הוא מקבל פריחה ממש חופף זה לזה
אז ברצוני לדעת האם יש קשר אלרגי וקישואים ,גם קראתי מאמר באינטרנט שיש אנשים שרגידים לקישואים וערמונים (אבל אני כאן מתייחסת לקליפת הקישוא)
תודה ושבוע טוב תשובתך בהקדם האפשרי (כמובן שאני לא נותנת לא קישואים עד להבחנה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)