מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מוכן לשכב על הגבמלי09/11/2011
שלום
בני בן חודש וחצי, מרגע לידתו לא מוכן לשכב על הגב, לשכב בעגלה או בטרמפולינה, רק על הידיים.
גם לישון, מוכן רק על הבטן, אם שוכב על הגב הוא צורח עד שמחליף צבעים.
האם זו בעיה רפואית? בהתחלה חשבתי שאולי זה ריפלוקס אבל הוא לא פולט, ולא נראה שיש איזו חוסר נוחות בשכיבה על הבטן.
מה אפשר לעשות? אני ממש מ ותשת, אני לא יכולה לעשות כלום בבית, אני לא יכולה לצאת מהבית. אפשר לספור על יד אחת את הפעמים שיצאתי כשהוא ער, אני לחייבת לחכות שישן.
בבקשה תשובה כי אני מאבדת סבלנות, מה גם שזה עולה לי בקשר שלי עם בני הבכור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוכן לשכב על הגב - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`09/11/2011ריפלוקס לא תמיד נראה לעין. אם פליטות בכמוט קטנה ומספיק שתוכן הקיבה עולה מעט ומגרה את הוושט או בית הבליעה זה יכול לגרום לתופעה המתוארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך ניתן לבדוק את זה
מלי09/11/2011אך ניתן לטפל ולהתמודד עם זה?
אך להקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך ניתן לבדוק את זה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`09/11/2011"משמעת רפלוקס": גראפס אחרי כל ארוחה, הפסקה באמצע ארוחה לשחרר אוויר, השכבה בשיפוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)