לא מוכן לשכב על הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכן לשכב על הגב
    מלי
    09/11/2011

שלום

בני בן חודש וחצי, מרגע לידתו לא מוכן לשכב על הגב, לשכב בעגלה או בטרמפולינה, רק על הידיים.
    גם לישון, מוכן רק על הבטן, אם שוכב על הגב הוא צורח עד שמחליף צבעים.
    האם זו בעיה רפואית? בהתחלה חשבתי שאולי זה ריפלוקס אבל הוא לא פולט, ולא נראה שיש איזו חוסר נוחות בשכיבה על הבטן.
    מה אפשר לעשות? אני ממש מ ותשת, אני לא יכולה לעשות כלום בבית, אני לא יכולה לצאת מהבית. אפשר לספור על יד אחת את הפעמים שיצאתי כשהוא ער, אני לחייבת לחכות שישן.
    בבקשה תשובה כי אני מאבדת סבלנות, מה גם שזה עולה לי בקשר שלי עם בני הבכור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכן לשכב על הגב

הוספת תגובה

• לא מוכן לשכב על הגב - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    09/11/2011

ריפלוקס לא תמיד נראה לעין. אם פליטות בכמוט קטנה ומספיק שתוכן הקיבה עולה מעט ומגרה את הוושט או בית הבליעה זה יכול לגרום לתופעה המתוארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך ניתן לבדוק את זה

מלי
    09/11/2011

אך ניתן לטפל ולהתמודד עם זה?
    אך להקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך ניתן לבדוק את זה - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    09/11/2011

"משמעת רפלוקס": גראפס אחרי כל ארוחה, הפסקה באמצע ארוחה לשחרר אוויר, השכבה בשיפוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו