מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנתיים כל הזמן רוצה לישוןשרון09/11/2011
שלום הבת שלי בת שנתיים ילדה פעילה מאוד בדרך כלל ואני ממש לא יודעת מה קרה לה בשבוע האחרון היא כל הזמן עייפה לא רוצה לקום בבוקר ולא משתוללת כמו שהיתה בגן ישנה טוב הגננת אומרת והיא חוזרת ממש עייפה מהגן כרגע היא קצת מקוררת ומשתעלת ויש לה קצת הפרשה צהובה מהעיניים
השאלה ממה יכולה להיגרם העייפות הזאת כי אני ממש מוטרדת כי היא ילדה שלא מסוגלת לשבת לרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנתיים כל הזמן רוצה לישון - תגובה
פרופ' חיים ביבי10/11/2011יש צורך בבדיקת רופא ילדים בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שרון10/11/2011למה מה יכולה להיות הסיבה לדעתך
אשמח אם תענה לי כי עכשיו אני ממש לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שרון12/11/2011ההינו אצל הרופא והוא בדק את האוזניים שלה ואמר שיש לה דלקת אוזניים ונתן אנטביוטיקה האם יכול להיות שהתסמינים שיש לה זה בגלל דלקת האוזניים כי אין לה גם תאבון והיא ממש חיוורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהוא מהרופאים יכול לענות לי בבקשה
שרון13/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה אבל...
רותי15/11/2011עייפות כרונית היא סימפטום עיקרי של מחלת הנשיקה. אולי אפשר לבקש בדיקת דם שתבדוק זאת.
אבל יכול להיות שדלקת האוזניים עייפה אותה ושזה יעבור כי היא כבר מטופלת.
שתהיה בריאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון16/11/2011ההינו היום אצל הרופא והוא אמר להפסיק את האנטיביוטיקה כי האוזניים שלה בסדר והוא לא יודע למה היא ככה הוא אמר להמתין עוד מס ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)