מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאומות בנות 8 חודשיםשירן27/12/2011
אתמול התעוררה אחת התאומות עם כמו עקיצות יתוש מאוד גדולות בראש, זה התחיל מ-2 ועכשיו יש לה 5 כאלו על הראש.
הייתי אצל הרופאה שאמרה שכנראה שזו סתם פריחה ולא ידוע ממה, ונתנה לי טיפות פניסטיל להרגעה במידת הצורך.
בינתיים לא מראה שום סימנים שזה מפריע או כואב לה ולכן לא נתתי כלום.
היום בבוקר התעוררה התאומה השניה עם נקודות אדומות בראש ובפנים אבל זה לא אותו הדבר, אצלה הנקודות הן קטנות, ואצל אחותה התאומה זה נראה כמו עקיצות יתוש גדולות.
אני מבינה שזה שאחותה נדבקה ממנה זה כנראה משהו מדבק? אבל מה???
נכון לעכשיו אין להן נזלת, שיעול או כל משהו אחר.
מה לעשות? האם לגשת לרופא? או רק לעקוב ולתת פניסטיל כמו שהרופאה אמרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומות בנות 8 חודשים - תגובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2011לפי התיאור נראה לי עקיצות, גם לאחותה,
אם אין כל תופעה נוספת יש לעקוב בלבד,
אם זה מופיע גם בשטחים לא חשופים יש לחשוב על אבעבועות ולגשת להבדק
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)