בלוטת תריס נפוחה אחרי חום, לבת 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת תריס נפוחה אחרי חום, לבת 3
    טלי
    03/05/2012

בתי בת ה3 התלוננה בשבת שעברה על כאבי אוזניים, גרון, וראינו גוש מתחת לאוזן שמאל כמעט בצוואר. וביום ראשון ניגשתי לרופא ששלחה לבטיקות סטרפטקקוס ( יצא שלילי) ובדיקות דם. ואז היא התקשרה ואמרה שזה לא נראה כמו חידק או וירוס והזמינה אותנו לבדיקה ביום שלישי. מאחר והחום ירד יממה לאחר מתן האנטיביוטיקה הילדה התחילה להתלונן על כאבים בפה. ולא נראו כל פצעים בפה. רק משהו לבן על כל חלל הפה... ביום רביעי הרופאה אמרה שהבלוטה כנראה מגיבה לאנטיביוטיקה כי היא קטנה.. מכדור פינפונג לג'ולה.., והילדה רגישה לאניטיוטיקה הזאת אז נחליף למוקסיויט. ואז היא אמרה שצריך לעקוב אם זה לא סרטן?! ואני היתי בהלם!!! ואז כעת ערב חמישי הופיעו פצעים בפה. המלווים ביריקת דם! האם אין זה אומר שזה בטוח רק דלקת כלשהיא בחלל הפה ולא סרטן? מאז אני לא מצליחה להרדם.... אודה לתגובה מהירה אני מתפוצצת ממתח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטת תריס נפוחה אחרי חום, לבת 3 - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    05/05/2012

המיקום שאת מתארת אינו מתאים לבלוטת התריס,
    אם הבלוטה קטנה הרי קרוב לוודאי שלא מדובר במחלה שהזכרת,
    יש צורך במעקב של הרופאה,
    פרופ איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו