מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת תריס נפוחה אחרי חום, לבת 3טלי03/05/2012
בתי בת ה3 התלוננה בשבת שעברה על כאבי אוזניים, גרון, וראינו גוש מתחת לאוזן שמאל כמעט בצוואר. וביום ראשון ניגשתי לרופא ששלחה לבטיקות סטרפטקקוס ( יצא שלילי) ובדיקות דם. ואז היא התקשרה ואמרה שזה לא נראה כמו חידק או וירוס והזמינה אותנו לבדיקה ביום שלישי. מאחר והחום ירד יממה לאחר מתן האנטיביוטיקה הילדה התחילה להתלונן על כאבים בפה. ולא נראו כל פצעים בפה. רק משהו לבן על כל חלל הפה... ביום רביעי הרופאה אמרה שהבלוטה כנראה מגיבה לאנטיביוטיקה כי היא קטנה.. מכדור פינפונג לג'ולה.., והילדה רגישה לאניטיוטיקה הזאת אז נחליף למוקסיויט. ואז היא אמרה שצריך לעקוב אם זה לא סרטן?! ואני היתי בהלם!!! ואז כעת ערב חמישי הופיעו פצעים בפה. המלווים ביריקת דם! האם אין זה אומר שזה בטוח רק דלקת כלשהיא בחלל הפה ולא סרטן? מאז אני לא מצליחה להרדם.... אודה לתגובה מהירה אני מתפוצצת ממתח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת תריס נפוחה אחרי חום, לבת 3 - תגובה
פרופ' יצחק לוי05/05/2012המיקום שאת מתארת אינו מתאים לבלוטת התריס,
אם הבלוטה קטנה הרי קרוב לוודאי שלא מדובר במחלה שהזכרת,
יש צורך במעקב של הרופאה,
פרופ איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)