מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור פניםדניאל24/06/2012
הי, ביתי אוטוטו בת 5 , עולה לגן חובה בשנת הלימודים הבאה.
יש לה פלומת שיער כהה מאוד בשפם, גוון עורה בהיר
אני חוששת שילדים יתחילו להעיר לה או לצחוק עליה (מניסיוני האישי בתור ילדה)...
איני יודעת איך תגיב למריטות בשעווה - היא לא בשלה לכאב הזה,
***השאלה: האם תכשירים להבהרת שיער הפנים יכול להתאים לה? האם יש חברות מסויימות שמבהירות שיער גם לעור פנים של ילדות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור פנים - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`26/06/2012ממליץ יעוץ אנדוקרינולוג ילדים ורופא עור.
אין להישתמש בשיטות הסרת שיער לסוגיהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור פנים
דניאל27/06/2012כאשר אליה היתה בת שנה וחודשיים ביצענו תבחין (לא זוכרת שם )בשניידר לאחר הפניה של אנדוקרינולוג- הבדיקה היתה תקינה
רופא עור בעבר ייעץ לי על משחת VANICA מגיל 12
מעבר לזה , השאירו אותי באותו המצב
ואני באמת רוצה להסיר לילדה את השפם למניעת פגיעה בביטחון העצמי שלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור פנים - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`28/06/2012חששני אם תסירי לה שיער בשיטה כל שהיא זה עלול לדרבן צמיחתו בצורה משמעותית יותר. לפני שתקבלי החלטה אנא יעוץ רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)