מה עושים???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים???
    לא יודעת מה
    11/08/2012

בתי בת שנה ו-10. מזה כחודשיים עם שיעול ליחתי שבא והולך (יש ימים שמשתעלת יותר ויש פחות), בעיקר בלילה, לפני השינה.
    בתחילה טופלה בסירופ "לורתרים" במשך 5 ימים,ולאחר שזה לא עזר עשינו הפסקה בהוראת הרופאה,ולאחר שהשיעול לא שכך חזרנו חרי זמן מה לטיפול נוסף בסירופ לעוד 5 ימים. לאחר שגם הפעם לא עזר, טופלה ב"מוקוליט" להפחתת הליחה,אולם לצערי גם זה לא ממש סייע.

כואב לי לשמוע אותה משתעלת ככה מתוך שינה,כי זה מפריע לה לישון..התייעצתי עם רופאת הילדים בקשר לנחיצות לפנות כבר לרופא ריאות בשבילה,למרות שבכל הפעמים שבדקו לה את הריאות והגרון אצלה הכל יצא תקין (מלבד פעם אחת שהיה לה חום גבוה וגם קצת אודם בגרון והיה חשש לדלקת שהתברר בסופו של דבר כמחלת חום ויראלית של מספר ימים).

אני ממש מודאגת שזה נמשך כבר המון זמן מצד אחד,מצד שני אני לא הייתי רוצה להעביר אותה בדיקות פולשניות אצל רופא ריאות (למרות שאינני יודעת מה בדיוק הוא בודק במקרה כזה)

אשמח לשמוע דעתכם
    ממני,
    אמא קצת מיואשת ודואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים???

הוספת תגובה

• מה עושים??? - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    16/08/2012

בכל אופן ממליץ יעוץ רופא ראות+אלרגולוג. לפני בדיקות פולשניות יש הרבה מאוד דברים אשר יכולים לכוון לטיפול הנכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו