מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרחתחת מים לתינוקקרן21/09/2012
שלום,
בתי בת חודשיים. האם מים רתוחים מהתמי 4 מספיקים לצורך הכנת סימילאק או שצריך גם אותם להרתיח בנוסף 2 דקות על הגז?
תודה רבה (אני מניקה ורק השלמה של סימילאק במקרה שאני לא בבית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דנה23/09/2012היי קרן, אני השתמשתי מהתחלה במים של תמי 4. שאלתי הרבה חברות ואמרו לי שאין בעיה להשתמש במיים הרתוחים. לא כדאי להשתמש במיקס לתינוקות.
שתי הנסיכותשלי יצאו בסדר גמור (:
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הבנתי ההיפך
מיכל23/09/2012ממה שאמרו לי הרתיחה המקסימלית של תמי 4 לא מגיעה למינימום הנדרש לשתייה בקרב תינוקות. אני לא הייתי מסתמכת על תמי 4, במיוחד שלאחרונה שמם נקשר לג'וקים וצרות אחרות ובהחלט מרתיחה גם את המים או לחלופין מוצאת אלטרנטיבה אחרת, אחרי הכל לא לוקחים סיכון בבריאות ילדינו...
ועצתי אליך, אם את מרבית הזמן מניקה את יכולה לשאוב לפני שאת יוצאת מהבית וכך בזמן היעדרך לא מרגישים בחסרון חלב האם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כזה משנה
נטלי24/09/2012ממה שאני יודעת תמי 4 מגיע ל 98 מעלות שלדעתי ומניסיוני זה מספיק.
לנו בחיים לא היו ג'וקים במכשיר. אני לא מאמינה שהמכשיר זה הסיבה לג'וקים, אנשים צריכים להיות יותר היגייניים ולנקות את הבית. כמובן שאם יש ג'וקים בבית הם ימשכו למקום לח וחשוך. גם בלי קשר המערכות בפנים אטומות לגמרי.
מציעה לך לבדוק אם רופאת המשפחה ולהיות רגוע.
הילדים זה הדבר הכי חשוב בחיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)