המחלה ,הנוך שונליין פורפורה????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחלה ,הנוך שונליין פורפורה????????
    אלין אלחיאני
    02/10/2012

שלום רב,
    שמי אלין ויש לי ילדה בת 5,לפני כחודש וחצי הילדה שלי התחילה להתלונן על כאבים בכל הגוף,רגליים,ברכיים וגב.
    יום ראשון (לאחר שהתלוננה כ-4 ימים לפני) הגעתי לגן לקחתה וראיתי כי הילדה לא יכלה לעמוד על הרגליים וממש צלעה,כול פלג הגוף התחתון התמלא בכתמים אדומים כהים,וכפות הרגליים היו עם בצקות.
    בבית חולים מאייר הילדה אובחנה במחלת "הנוך שונליין פורפורה" הרופאים נתנו לנו טיפול של נורופן ושלחו אותנו הביתה .לאחר שלושה ימים המצב החמיר והילדה סבלה מכאביי בטן מאוד קשים ,אושפזנו,התחילו טיפול של בטניזול ולוסק ,אחרי 4 ימים שוחררנו ומאז כאביי הבטן לא חולפים,אמנם בתדירות פחותה אך הילדה סובלת כל יום מהתקפות כאבי בטן (ממש מתקפלת) אני מבקשת שתעזרו לנו לדעת יותר על המחלה הזו ,חלק אומרים שהיא נדירה,רצינית מאוד ואנחנו די בהיסטריה..ובנוסף מתי יחלפו כאביי הבטן ? מה ההשלכות בטווח הרחוק?
    אנא עיזרו לנו!
    אלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הנוך שונלין פורפורה

אמא
    28/11/2012

היי גם בתי בת ה- 6 הובחנה במחלה הזאת אצלנו זה התחיל מכאבי בטן וכתפיים במשך 10 ימים ואחר כך הצטרפו הרגליים והגב היא גם לא יכולה לעמוד על הרגלים גם התאשפזנו וטפלנו בנורפון מה שידוע לי על זה שזה יכול לקחת בין חודש לחצי שנה עד שזה עובר יד לבדוק את הכליות כי זה יכול לפגוע בהם וגם גורם ללחץ דם גבוה אנחנו כבר כמעט 3 שבועות איתה כך מקווה שעזרתי לך יותר בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחלה ,הנוך שונליין פורפורה???????? - תגובה

ד''ר דניאל שינהר
    29/11/2012

שלום,
    זאת תופעה שקורית אחרי מחלות וירליות. לרוב זה מחלים עם טיפול בסטרואידים ללא כל ממצאים בעתיד. הבעיה שלעיתים הם עושים התפשלות מעיים שגורמת לכאבי בטן חוזרים. הייתי ממליץ לבצע לה US של הבטן לשלול את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו