שאלות בבקשה@

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בבקשה@
    יעל א.
    01/03/2008

שלום רב - אשמח לכל עזרה כיוון שאני מבולבלת לגמרי

1.ביתי בת 3 שבועות - האם יש להניקה עם כל בכי שלה או שמא לנסות להרגיעה בכל דרך אפשרית ורק אח"כ להציע שד (בהנחה ולא מדובר בטווח של 3-4 שעות ) איני יודעת מתי היא רעבה ומתי היא בוכה מסיבה אחרת והסביבה אומרת לי שאני מפנקת/מרגילה לידיים/אולי מעמיסה על קיבתה חלב...

האם בגיל זה יש להתחיל להקנות הרגלים? האם אכן יתכן ומדובר בפינוק?

יש לציין,כי לא תמיד ההנקה ארוכה וכך קורה שהיא יונקת מס' דקות ועוזבת השד מעצמה - דבר שנראה על פניו כשובע אך מיד עם הנחתה בעריסה היא מתחילה להשמיע קולות לקמר את ראשה ולקפל את הרגליים...

בלילה הסיפור ממש מטריד שכן אחת לחצי שעה היא משמיעה קולות "חזקים" איני יודעת ממה הם נובעים (ללא בכי) היא מתנועעת בכעס בעריסה ובאי שקט וכך יוצא שאני מרימה אותה לנסות להרגיעה שמא מפריע לה משהו -האי שקט מופסק בעקיר עם מתן השד אך שוב שקט שנשמר לא יותר מחצי שעה וכך אני מוצאת עצמי מותשת לא ישנה בכלל וממש במחשבה להפסיק ההנקה כך שאוכל להיעזר בבעל/מישהו במשפחה...

יש לציין כי בתחילה היא ישנה טוב מאוד ביום והיתה בוכיה בלילה וכעת לא יום ולא לילה - הילדה לא ישנה טוב...נראה שהיא באי שקט תמידי אך מקרינה נינוחות מסוימת(לא צווחת בבכי)

**מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם רעשים "מוזרים" רק בלילה מאפיינים ילודים בגיל כזה ואם כן מדוע רק בלילה?

האם יתכן והעריסה לא נוחה לה? התינוקת קטנה וכך גם העריסה כך שאיני מבינה מה הסיבה.

העליה במשקל תקינה לפי טיפת חלב וכן היציאות והשתן....

מתי למעשה מתחיל השלב בו יש להקנות הרגלים ואם היא לא נרגעת אלא רק ע"י השד האם להמשיך להציעו אחת לשעה בערך לכל שעות היממה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בבקשה@

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

יעל א.
    01/03/2008

משקל בלידה 7/2/2008 2970
    משקל מיום ד' האחרון 3240
    נאם אכן תקין?

נא התייחסותך לרעשים הנשמעים על ידה בלילה ולא שקט סביבם בלילה יחד עם תנועות עצבניות בגוף (עם הנחתה בעריסה קימור הגב הורדת הראש ותזוזה חזקה של הרגליים והידיים) ללא בכי!!
    (רעש שנשמע כמו חנק (גם בסיום ההנקה) רעש של חריקות...מעין נחירות...לא ממש יודעת כיצד לתאר...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו