מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיזוק מערכת החיסוןרותי20/01/2013
שלום שמי רותי יש לי ילד בן 7 וחצי שסובל מברונכית במשך פעם בחודש מאז תחילת החורף הוא מקבל אזניל או אוגמנטין לברונכית וזה עוזר.
במשך שבועיים מאז שהוא חלה בברונכית יש לו עדיין נזלת עם לחה הוא קיבל סולבקס במשך שבוע וחצי וזה לא עזר , אני עושה לו שטיפות מלח באף ויש לו עדיין נזלת ומידי פעם שיעול עם לחה .
השאלה שלי מה אני עושה כדי לחזק לו את מערכת החיסון והאם יש חיידקים טובים ותרופה כדי לתת לו כדי שהתחזק יש לצייין שהילד מלא בגוף.
אודה לכם על תשובתכם בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת החיסון - תגובה
פרופ' יצחק לוי21/01/2013לא ידוע על תרופות או חומרים אשר נבדקו ונמצאו יעילים מדעית בחיזוק מערכת החיסון.
תזונה נכונה פעילות גופנית ומנוחה נכונה הם היסודות למערכת חיסון בריאה וחזקה.
בברכה
פר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק המערכת החיסונית
ענת23/01/2013אני בטוחה שכל האנטיביוטיקה הזאת לא טובה לגוף שלו. עליך לחזק אותו בדרכים טבעיות של תזונה כפי שנאמר לך. (חפשי מידע באינטרנט). בנוסף תוכלי לת לו סירופ טבעי לשיעול שנובע מברונכיט (יש הרבה סוגים אבל אני אוהבת להשתמש בסמבוקיד - מכיל סמבוק שחור - שמכייח טבעי) בנוסף הוא מחזק את המערכת החיסונית שזה עוד פלוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)