מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלוקס?טלי11/02/2013
שלום,
בתי בת שנתיים. כבר קרוב לחודש וחצי יש לה ריח רע מהפה כמעט כל הזמן. לא נראה שיש בעית שיניים למרות שכמה שיניים בוקעות, אנחנו מקפידים על ציחצוח. אין בעיית אף אוזן גרון. התחלתי לשים לב שיש לה גראפסים ,לא תמיד אחרי ארוחה או במהלך, לא יותר מדי, אבל עד 5-7 ביום. גם פעם אחת במהלך חודש וחצי היא הקיאה אחרי קצת אוכל ו3 פעמים שלשלה אחרי אוכל בהפרש של שבוע. מעבר לזה אין תלונות.
ברקע יש לה אלרגיה לביצים, בננה ואבוקדו, אטופיק דרמטיטיס. אני נותנת לה סימילאק בבוקר ולפני שינה. גם נותנת לה חצי מנה פרוביוטיקה לחיזוק ומניעת אטופיק דרמטיטיס שלא התפרץ בחורף הזה. כשגיליתי לראשונה ריח, התייעצתי עם אלרגולוג והוא המליץ לעשות הפסקה של שבועיים במתן פרוביוטיקה. עשיתי את זה, אבל זה לא עזר, לכן חזרתי לתת. האם כדאי לעשות בדיקות מסוימות, לפנות לגאסטרו? יש היסטוריה של מחלת קרוהן במשפחה - אני דואגת.
תודה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס? - תגובה
פרופ' חיים ביבי13/02/2013בדיקה אצל גסטרואנטרולוג ילדים יכולה לעזור באבחנה.
ריח רע מהפה -אפשרות לבעיה במערכת העיכול, שיניים או א.א.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)
