מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כינים חוזרים וחומריםגלית27/02/2013
לילדה בת 4 חוזרים הכינים. אני יודעת שזה תופעה מוכרת אבל אני מיואשת כי אני כל פעם משתמשת בחומרים האלה שקונים בפארמים אבל אני מעדיפה להפחית את השימוש בזה וכנראה שאין ברירה כי מישהו בגן תמיד מדביק חזרה. יש אולי טיפול אחר שאני יכולה לנסות כדי להפחית את הפגיעה בקרקפת שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים טבעיים
שני04/03/2013אני מורחת להם מרגרינה מותכת על הראש, מכסה בנייר כסף ואחרי זה מסרקים במסרק צפוף וזה תמיד עובד. אני ממליצה ולו רק בגלל שזה ידוע שהכינים מפתחות עמידות לתכשירים הכימיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני
מיכל04/03/2013אני לא משתמשת כלל בחומרים!, חופפת לילדה את השיער, אח"כ שמה כמות נדיבה של מרכך- רצוי הוואי ירוק מעולה לזה, אח"כ מסרקת היטב במברשת רגילה, מסרק סמיך עם רווחים גדולים..ורק אחרי זה כשאין כלל קשרים, עוברת עם מסרק אסי 2000 לכינים. אני נותנת לילדה לשבת באמבטיה עם "שוחד..", ממתק..גלידה..וכך במשך שלושה ימים רצופים, ושוב חוזרת אחרי מס ימים. מנסיון זה עןבד!!!- אין זכר לכינים ולביצים!. בין לבין בודקת ידנית בשעות הצהריים ומוציאה ביצים. טפו, טפו..כבר חצי שנה שאין כלום מאז הפעם האחרונה. (שולחת אותה לגן רק בצמות..חופפת עם סרקל)
נכון זה מתיש..אבל זה אפשרי- לבתי שיער ארוך מאד ומלא..אם אני יכולה, כל אחד יכול!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)