מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה$$יעל א.20/03/2008
שלום רב
ביתי בת חודש וחצי וניזונה מהנקה בלבד.
ישנה תופעה שמטרידה אותי מאוד.במהלך החודש האחרון מדי לילה ברגע שאני מניחה את ביתי בעריסה היא מתחילה לנוע בעצבנות...בד"כ נרדמת לאחר זמן לא רב אך משום מה במהלך רוב הלילה ובערך בשעות קבועות הילדה משמיעה קולות רמים עם תנועתיות חזקה בגפיים - ידיים ורגליים.קולות שנשמעים כמו מאמץ -לא נראית רגועה.מעין אי שקט.
איני יודעת איך לנהוג - האם להקים אתה להאכלה? להרגיע אותה (על אף שאינה בוכה כלל בלילה)
"להתעלם"??
יש לציין כי בעת ההנקה היא נרגעת ףקיים קושי להרימה לגרעפס כיוון שהיא מתכנסת כולה ואיני מצליחה להביאה למצב מאוזן....היא פשוט ממש זוחלת מטה...או פשוט "עצבנית" מדי על הידיים...
ושוב הסיפור חוזר חלילה ברגע שאני מניחה אותה בעריסה.
אני אובדת עיצות,מוצאת עצמי ערה כמעט כל הלילה.....
ביום היא בד"כ נינוחה,ישנם ימים בהם מגלה את אותו אי שקט של הליל אך בעוצמה נמוכה הרבה יותר ובד"כ ע"י בכי..
מה דעתך??
כל עזרה תתקבל בברכה.
**לציין,ילדה שוקלת 3700(עד לפני שבועיים),יש יציאות ושתן (בימים אחרונים פחות יציאות)
פליטות מעטות יחסית ושתי הקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שקט
ד''ר מוטי חיימי21/03/2008נראה לי כי מדובר בגאזים המופיעים בגיל הזה , הגורמים לכאבי בטן (COLIC). ישנן תרופות שניתן לתת לפני כל ארוחה (אני ממליץ על סימיקול) , ויש גם תרופות טבעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד בבקשה
יעל א.21/03/2008האם להערכתך אין מדובר ברפלוקס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי23/03/2008ייתכן כי מדובר בריפלוקס, אך אז הייתי מצפה לשמוע שיש הרבה פליטות.
ניתן ללכת להערכת רופא גסטרו ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)