מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בריחת צואה לילדה בת 7יעלי16/06/2013
ביתי בת 7 ילדה חלקה בלי עבר רפואי, חייכנית חרוצה וחברותית ב"ה
בשבועיים האחרונים התחיל לברוח לה קקי בלי שהיא מרגישה
היא טוענת שהיא לא מרגישה שהיא צריכה רק פתאום היא מרגישה ששורף לה ולא נח לה ולכן היא הולכת לשירותים ושם מגלה שהכל מלוכלך
יש לציין שבחדשיים האחרונים אני שכבתי -בשמירה, והיא דאגה לי מאוד
א. האם דאגה זו השפיעה עליה ויכול להיות שהיא הגורם?
ב. האם זו בעיה רפואית שצריכה טיפול או לחכות שאולי זה יעבור לבד - אני לא מעוניינת להלחיץ אותה בנושא.
ג. מה הדרך שכדאי להתמודד עם העניין
תודה לכם, אני דאוגה מהעניין ולכן אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
יעלי16/06/2013הילדה לא סובלת מעצירות או שילשול. בדרך כלל היא עושה פעם ביום, ולא בכל הימים ברח לה, אבל יכול להיות שלש פעמים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת צואה לילדה בת 7 - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`08/07/2013אכן מצבים נפשיים\רגשיים רבים יכולים לגרום לילד חוסר שליטה על סוגרים. במידה ובעיה חוזרת מציע לפנות לבדיקת רופא והתייעצות פרונטאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)