דחוף דחוף צריכה תשובה !!! פריחה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף צריכה תשובה !!! פריחה !!
    ליאת
    08/07/2013

שלום רב ,מיום שבת בערב ביתי בת השנתיים וחצי עם פריחה בגל הגוף,פריחה שנראית כמו כוויה. נאמר לי לתת לה פנסטיל טיפות 3 פעמים ביום 11 טיפות כמו משקלה (11 ק"ג). לאחר שראיתי שהפריחה מתחילה לרדת קצת וחוזרת לאחר כמה שעות חזרתי לרופאה והיא אמרה לי לתת לה בנוסף סטרואידים.כעבור כשעתיים ביתי קמה נפוחה בפנים ובאוזניים ממש מפחיד,פנינו למיון ברמבם,שם נאמר לנו כי יש לה אורקיראה אם אני רושמת את זה נכון....ושאני אמשיך רק עם הפניסטיל.
    אז כמו שציינתי אחרי הפנסטיל יש רגיעה אבל אחרי כמה שעות חוזר שוב וזה נורא וביתי ממש מתגרדת.
    מתי זה אמור לחלוף ??? אנחנו מתחילים מחר את היום השלישי של הפריחה ואין סימן להעלמות. אני חסרת אונים .
    אודה לך על תשובתך,ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

ליאת
    09/07/2013

הפנסטיל מקל על הגרד והפרחיה ל-4 שעות בלבד,הפריחה לאחר מכן חוזרת והיא מתגרדת בלי סוף במיוחד בלילה היא בוכה שזה מגרד. נאמר לי לתת את הפנסטיל 3 פעמים ביום משמע כל 8 שעות. מה אני עושה ???אם אחרי 4 שעות זה חוזר שוב.
    והאם זה הגיוני שזה נמשך כבר 3 ימים ???? לא היה אמור להעלם???והאם כדי ללכת לרופא שמומחה לאלרגיות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו