בן שנה וחודשיים עם שיעול בלתי פוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחודשיים עם שיעול בלתי פוסק
    אלה
    09/07/2013

שלום, הבן שלי כבר כמה ימים עם שיעול רציני. הגננות אומרות שאולי חטף משהו בגן. נראה לי שבגלל שהם סגורים שם כל היום עם המזגן זה גרם לו להצטנן. מה אני יכולה לתת לו? צריך מרשם בשביל סירופ נגד שיעול? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנה וחודשיים עם שיעול בלתי פוסק - תגובה

ד''ר דניאל שינהר
    12/07/2013

שלום,
    את יכולה להשתמש בסירופ טבעי הומיאוטוסין של סופרפארם. עוזר מאד ויעיל וטוב גם לקטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! בינתיים גיסתי הביאה לי סירופ

אלה
    16/07/2013

טבעי אחר בשם פלוטו שיעולון של סופהרב שאמור לכייח. האם אתה מכיר ויכול לחוות דעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכולה להגיד לך מנסיון עם הסירופ

שילה
    23/07/2013

שהוא עובד גם עליי ועל בעלי וגם על הילדים כמו קסם. יש לנו אותו בבית גם בחורף וגם בקיץ. הזכרת בהודעה הקודמת את המזגנים- חשוב לכבות אותם ולאוורר את הבית בזמן שחולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו