מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול ממושךשימרית11/07/2013
שלום רב,
בתי בת שנתיים וחצי משתעלת כבר שלושה חודשים ללא הפסקה בעיקר בלילה ובבוקר ומדי פעם גם במהלך היום. סירופ היסטפד, מוקוליט ולבסוף מוקסימן לא הועילו. פניתי למומחה ריאות שאמר כי בצילום שבוצע לפנימס' חודשים נראה תסנין באונה ימנית תחתונה עם הדגשת הסדק. צילום ביקורת שבוצע 3 חודשים מאוחר יותר הראה שארית מהתסנין הקודם.
מסקנותיו: טיפול 4 ימים במשאף ונטולין+ AEROCHAMBER + טיפול בסינגולייר למשך חודשיים..
כעבור יומיים בלבד של טיפול השיעול נמשך והילדה הרגישה כאבי בטן חזקים. שעתיים לאחר נטילת התרופות היא הקיאה הקאה צמיגית.
שאלתי היא:
ההאם ההקאה היא "סימן טוב" להוצאת הליחה?
האם לדעתך הטיפול יעלים את התסנין? מה יקרה אם לא? מה זה יכול להיות?
במבט שלי על הצילום הרופא הראה לי מעין פס בצורת קיסם בין הצלעות שנראה לו כנוזל.
מיותר לציין שאני ממש לחוצה מהמצב ואודה לך על הסבר מפורט ככל שניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ממושך - תגובה
ד''ר דניאל שינהר12/07/2013שלום,
קשה לתת לך הסברים על משהו שלא ראיתי. בהחלט יכול להיות שהטיפול גורם לה להפרשת הליחה וזה גורם לשיעול עד להקאה. הייתי ממשיך כרגע את הטיפול ורואה מה יהיו התוצאות בעוד מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)