שאלה לגבי אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה
    יערה
    02/10/2013

בני בן ה-10 חלה פעמיים בדלקת גרון בטווח של 4 חודשים, בפעם השניה בגלל זיהום ביד שהתחיל בשילוב עם דלקת גרון לקח זינאט שהיא מאוד חזקה. הרופאה המליצה לקחת פרוביוטיקה. נתתי לו במהלך כל ימי המחלה. כמה זמן אחרי מומלץ להמשיך עם הפרוביוטיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבי האנטיביוטיקה והפרוביוטיקה -

שירלי
    06/10/2013

אני בד"כ ממשיכה עוד שבועיים בערך אחרי האנטי', אבל יש שמפסיקים מיד בסיום הטיפול האנטי'.
    מה שכן, אם לבן שלך יש נטיה ללקות בדלקות גרון, הייתי מנסה לחזק את מערכת החיסון שלו כדי למנוע הישנות של הדלקות או להפחית מחומרתן.
    יש תוספים שמחזקים את מערכת החיסון (אני אישית משתמשת בבטא 1, 3 גלוקן של סולגאר, אבל אולי יש גם אחרים) וכך קל לגוף להתגונן בפני חיידקים או וירוסים.
    מציעה שתתייעצי עם נטורופת פרטנית לגבי הבן שלך, שיתאים לו את מה שיוכל להועיל לו ביותר.

תרגישו טוב:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אשמח גם לשמוע תגובת רופא

יערה
    08/10/2013

לגבי זמן השימוש המומלץ בפרוביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה - תגובה

ד''ר דניאל שינהר
    11/10/2013

שלום,
    הייתי ממשיך את הטיפול בפרוביוטיקה עוד שבועיים מהפסקת הטיפול האנטיביוטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו