שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    רותם
    27/03/2008

לפי ההתרשמות שלי אין סיבה טובה לתת לתינוק הנולד זריקת הפטיטיס B אלא ניתן לדחות זאת אפילו לגיל שנה. האם זה נכון? או שיש משהו שפספסתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• המשך

רותם
    30/03/2008

דילגתם עלי... אני פשוט מתלבטת מה אעשה ביום הלידה. הנטיה שלי כרגע היא לבקש לא לעשות את החיסון בתינוקיה אלא לחכות לגיל שנה בערך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון להפטיטיס B

ד''ר מוטי חיימי
    30/03/2008

החיסון להפטיטיס B ניתן בלידה, בגיל חודש ובגיל חצי שנה (סה"כ 3 מנות).
    לא נהוג לדחות זאת לגיל שנה
    למה לא לחסן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הפטיטיס B

רותם
    02/04/2008

לפי מה שהבנתי חיסון זה ניתן בתינוקיה רק מאמצע שנות ה 90 וזאת מאחר וקל יותר לוודא שהוא נעשה לכולם. בנוסף הסבירו לי כי הוא אינו חיוני עד לפחות גיל שנה ואם כך אז למה סתם לחסן תינוק שרק נולד ולא לחכות שנה? ואולי המערכת האימונולוגית "מבזבזת" נוגדנים על הפטיטיס במקום על נוגדנים שנחוצים יותר לתינוק בשלב זה - אם זה בכלל נכון ביולוגית עניין ה"בזבוז". אשמח לתשובות, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו