מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!שלשולים בלתי פוסקים חודש וחצי!יערה23/10/2013
בני הקטן, בן שנה וחודש. לפני כחודש וחצי החלה אצלו מחלת שלשולים, צואה נוזלית, דביקה, צבע חרדל, ריח חריף אחרי כל יציאה ללא יוצא מן הכלל ואף כמה פעמים ביום. אין סימני עיכול.
מדובר בילד שהיה אוכל כל הזמן ואחרי המחלה אוכל הרבה פחות.
בדיקות דם, שתן וצואה מ14.10 יצאו תקינות לכאורה. על אף שענו לי במעבדה שלדעתם הילד לא מעכל את המזון.
הילד ניזון מ: מטרנה צמחית בלבד ללא מוצרי חלב אך אין שינוי (הוצאתי מוצרי חלב מתזונתו ועברתי לצמחית לאחר המחלה על דעת עצמי מחשש לאלרגיה, היה נדמה שהיה שינוי לטובה למשך שבוע ואז הכל חזר ).
הילד אוכל מוצקים; פחממות , דייסות (אורז, סולת ,שיבולת שועל), בשר, פרות (תפוחים, בננות).
לילד אין חום, הילד פעיל, שמח, החל ללכת למעון לאחר שחלה כך שאין חשש שנדבק במשהו בגן.
הילד ירד מאוד במשקל וזה מה שמדאיג אותי הכי הרבה- הילד נראה כ"שלד אדם" ולא רק אני רואה זאת אלא גם אנשים מהצד שמו לב שמשהו לא בסדר.
במיון שקלו אותו ואמרו שלפי הפרמטרים הוא אינו בתת משקל אבל במציאות הוא לא נראה בריא.
אני מאוד מאוד מאוד דואגת, קראתי שיש כל מני סיבוכי מעיים לילדים, חסימות מעיים, סוג של אנמיה , צליאק ושלא נדע...
אין לי שום מחלות מהסוג הזה במשפחתי ולא במשפחת בעלי מבחינת תורשה.
מה לעשות עכשיו? איזו תזונה להביא? האם להוסיף אבקה של אלקטרוליטים?(אינשור?) האם יש בעיה בכך ששיניתי את התזונה למטרנה צמחית? שהוצאתי מוצרי חלב? האם כדאי לעבור לאיזומיל? ניטרוגן? איזה בדיקות נוספות כדאי לעשות?
יש תור לגסטרולוג אבל זה עוד הרבה זמן ואני חוששת לילד מאוד- כל יום זה רק גרוע יותר. בבקשה תשובה מורחבת ולא קצרה מרופא מומחה. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!שלשולים בלתי פוסקים חודש וחצי! - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`29/10/2013אפשר לרשום הרבה דברים אבל כל זה טאוריות. דברים חייבים להתבסס על בדיקה גופנית, תוצאות מעבדה וכו.
זה בסדר שהפסקתם חלבי. כן אפשר לעבור לפרק זמן לנוטראמיגן.
יעוץ גסטרו במקרה שלכם נראה לי צעד היגיוני.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה קופ"ח את?
אני04/11/2013הדברים שאת מתארת מאוד דומים למה היה לבני כשהיה קטן...
אינני יודעת לאיזו קופ"ח את שייכת, אך את מוכרחה ללחוץ אותם שהבדיקה של הגסטרולוג דחופה!!! ובמקרה כזה שהבדיקה דחופה- הם מחויביים להכניס אותך בדחיפות, אפילו בין התורים! בקשי מהרופא שלך שיתערב בעניין וידאג לכך שתראו רופא כמה שיותר מהר!!! אכן, כל יום שעובר מסוכן לבנך!
אל תוותרי על זכויותיך! את לא מתפנקת! את דואגת לבנך, כי אין ספק שיש לו בעיה שצריך לפתור במהרה!!!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היה
דינה13/04/2014ומה היה לבנך? ואיך טופל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דינה13/04/2014קראתי את השאלה שלך והיא מתארת את המצב של בני בן השנה ושלושה חודשים. גם שלשולים כשבועיים ללא הפסקה , הרזה מאוד. רציתי רק לשאול איך טיפלתם בו ואיך זה הסתיים. כי אני כמוך דואגת בטירוף !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)