נזלת שלא עוברת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת שלא עוברת..
    איריס
    19/02/2014

שלום רב,
    הבן שלי, בן 6, התחיל עם דלקת סינוסים לפני שבועיים וטופל באנטיביוטיקה. כרגע הוא מרגיש הרבה יותר טוב אבל לצערי הנזלת עדיין לא עוזבת וגורמת לו לנשום בכבדות ולחרחר בלילה.. הייתי היום שוב אצל רופאת המשפחה שאמרה שצריך פשוט לחכות שהנזלת תיפסק מעצמה ושאין צורך בהמשך טיפול אנטיביוטי.
    האם יש משהו שניתן לעשות כדי להקל עליו את הנשימה?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת שלא עוברת..

הוספת תגובה

• נזלת שלא עוברת.. - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    23/02/2014

תשקלו צילום לשקד השלישי.
    האם מדובר בנזלת אלרגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי להקל עליו עם הנזלת את יכולה

שירלי
    23/02/2014

למרוח לו שמן אפקל ליד הנחיריים וקצת מסביב. זה מכיל כל מיני שמנים טבעיים שככה פותחים את הנשימה ומקלים וגם מרגיע את העור שבטח מגורה מהקינוחים.

בלי קשר לזה, אם זה נמשך, מציעה שתחזרי לרופאה להמשך בירור.

שירגיש טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..! מסתבר..

איריס
    03/03/2014

שזה לא עבר כמו שהרופאה אמרה ושוב עלה החום ושוב המצב קצת החמיר, אבל בסופו של דבר הוא קיבל אנטיביוטיקה חזקה יותר ותודה לאל הסיפור הזה מאחורינו..
    עכשיו אני רק נותנת פרוביוטיקה שתתקן את כל נזקי התרופות..
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו